Sailor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 merhabalar, şimdi ben geçen hafta format atmıştım bilgisayarıma sonra da ekran kartımı (abit siluro fx5700 256mb) bilgisayarcıya verdim fanı bozulmuştu. o da bana geçici olarak tnt2 bir ekran kartı verdi. şimdi ben de world of warcraft betasında acc alımı başlayınca yükleleyim dedim. fakat oyun açılmıyor. winxp sp2 yüklü ve ben üstüne directx namına birşey yüklememiştim. herhalde sorun budur diye directx 9.0c yükleyeyim dedim. kurulumu çalışıtırınca birkaç dk sürebilir vs başlatmak için tıklayınız diyor. tıkladığım anda ise bitti diyor. yani bir şey yüklemiyor. eski cdlerden dx8 falan buldum onda da aynı şeyi yaptı. şimdi: -bende directx yüklü müdür? denetim masasında ikonu oluyordu eski sürümlerinde şimdi yok öyle birşey. nasıl öğrenebilirim hangi versiyonun yüklü olduğunu? -acaba wow açarken aldığım hata directx den mi yoksa başka birşey den mi kaynaklanıyordur? [spo1=hata mesajı] This application has encountered a critical error: ERROR #0 (0x85100000) Program: D:oyunWorld of WarcraftWoW.exe File: C:buildbuildWoWENGINESourcegxCGxDeviceD3dCGxD3dState.cpp Line: 430 Expr: streamSub <= m_caps.m_numStreams [/spo][signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hurrex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tnt2 direct x9 u desteklemez bunu biliyorsun demı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 directx yüklü olup olmadıgını şu programı yükle ordan bakabilirsin. ayrıca bu programla daha fazla şeyide öğrenebilirsin seveceksin. Freeware Everest Home Editioon edit:hatalı link [signature][hline]playingarena i love this game! [Bu mesaj Fistan tarafından 29 Ocak 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Hurrex, 29 Ocak 2005 17:04 tarihinde demiş ki: tnt2 direct x9 u desteklemez bunu biliyorsun demı ? yani yüklenemiyor mu? zaten dx9 teknolojisini desteklemiyor tamam ama yine de yüklenebilmesi lazım diye biliyorum ben. edit: bu arada directx 9.0c yüklü diye gözüküyor o programda. belki de sp2 ile birlikte geliyordur ve ondan yüklenmeden bitiyordur kurulum. o zaman benim sorunum ne :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 [Bu mesaj Sailor tarafından 29 Ocak 2005 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 programı yükleyebilmekle , onu kullanabilmek arasında fark vardır :) dx9 u yüklersin ama kart desteklemediği için özelliiklerini kullanamazsın ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tamam zaten özelliklerini kullanabilmeyi istemiyorum. sadece wow u çalıştırsın :) gerçi sorunun ne olduğunu da bilemiyorum ama..[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar