Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 çok acil tek kaldım son 1 saat giden varsa mümkünse onla gitmek isterim lütfen acil cevap lazım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kimse online değildir konsere gidecek olanlardan[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 offf isteyene veririm bileti o zaman.... son 1 saat bostancıda konser...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 laaan bilet olsa warya hmn gelirim[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 cheester gel abi kapıdan buluruz ben de para eklerim senin parana..ne kadar olursa olsun alırız bilet..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 niye paniksin mandoo :) anlamadım...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 neyse tamam bırakın...gitmicem konsere felan...bilet yansın madem...ben kaçar...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben gelirdim ama neyse...[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ben de yarın gidiyorum hayırlısıyla, yağmur nedeniyle ertelenmez dimi?[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LilianGee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Yarının biletleri de bitmiş mi ? Dün cok fena gaza geldik gidelim tepinelim diye sonra patladık, yarına bilet var mı ki acaba ?[signature][hline]It's better to burn out than to fade away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar