Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

duman konserine giden varmı? [acil]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok acil tek kaldım son 1 saat giden varsa mümkünse onla gitmek isterim lütfen acil cevap lazım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
offf isteyene veririm bileti o zaman.... son 1 saat bostancıda konser...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
cheester gel abi kapıdan buluruz ben de para eklerim senin parana..ne kadar olursa olsun alırız bilet..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
neyse tamam bırakın...gitmicem konsere felan...bilet yansın madem...ben kaçar...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Yarının biletleri de bitmiş mi ? Dün cok fena gaza geldik gidelim tepinelim diye sonra patladık, yarına bilet var mı ki acaba ?[signature][hline]It's better to burn out than to fade away..
  • Yeni Oluştur...