aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 dediğim gibi pihinta diye bir yunanlı clan muabbetine DİEZ de adamları soyup soğana çeviriyomuş...... Clan a katılırmısın diyerekten trade mi emindeğilim ama yada bir programla clan a alırmış gibi bir soru soruyor sonrada soğana çeviriyormuş..... Onun için bu yunanlıya dikkat edin sizde soyulmayın soyulan arkadaşım olmuş buraya not düşeyim dedim sakata gelmeyin.... (soyulan eleman ev kullanıcısı cafeden bağlanmışlığı yok oyuna)[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ....
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 OHARA!!!![signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bende soyuldum 1 defa ve bende ev kullanıcısıyım :([signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
KingMadboy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 adama helal olsun denir eger bunu gercekten becerebiliyosa![signature][hline]R.madboy
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tanımıorsan trade block gezcen herzaman arada sırada haftada bir de sifreni deishtricen biseycik olmuo ;P[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sende işi hepten paranoya yaptın.... adam eslantta takılıyo dikkat edin clan muabbetine girerse sallamayın derim benden uyarması gerisi size kalmış her an hack yiyebilirsiniz.... AMAN HA!!!!!!!!!!![signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ....
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Az once KAfama o takıldi adamın biri elimdeki silahları gostermemi soledi Trade attı kabul etmedim cok ısrar edince ben Attım Trade gosterim sonr adam hack filan dedi HAHAHA dedi gitti ne olur hacklenırmıım sımdı?[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 olabilir git sifreni değiştir oQo senin banlı nickin hangisi_?[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tmm olm oQo aywayi yedin sen :D zuhaha hey allahm..[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: KingMadboy, 29 Ocak 2005 16:42 tarihinde demiş ki: adama helal olsun denir eger bunu gercekten becerebiliyosa! gece kapattım oyunu uyudum sabah uyandım actım 0 dım hic bir sey kalmamıs ne opal ne safir ne cristal ne para ne giysi hani maradondan cıkarsınya oylece kalmısım staff filan hep si inn deki ne var ne yoxa baya moralim bosulmuştu hatta 3 gün oyuna baglanıyordum oynama isteğim kalmamıştı ama unuttum sağolsun arkadaslar biraz yardımcı oldular ama butun değerli herşeyim gitmişdi giden geri gelirmi kendi emeginin yerini hazır gelen tutarmi :([signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
KingMadboy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 herkesin emegine saygım var ama adam o sekilde o işi basarabiliyosa helal olsun! yoksa kimse ile alıp veremedigim cekemedigim yok üzülürüm boşa giden emeklere![signature][hline]R.madboy
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Trade request yollayı silahlara bakmak isteyen çok kişi var. E hadi bunu da geçtim herifler komiklik yapıp, "ahaha, çömeze bak, gitti senin acc" gibi şeyler söylüyolar. Sadece korkutmak için yapıyolar bunu. Şey gibi, "sen kohack kullanıyosun, admine mesaj attım, artık bu account'u kullanamayacaksın" Fazla aldırmayın Ama trade'den biraz sakat şeyler olduunu ben de bi kaç yerde okumuştum. Gözlerinizi açık tutun. Yazık olur harcanan saatlere.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Akıllı olucan kaptırmıcan. Kaptırırsan kimseye küfretmicen... Burada ya kurt olucan yada kuzu..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bitanede Türk var,adı Buzkirpisi Pm atarsan adam hackliyomus donuna kadar,dikkat edin. Böh :[signature][hline]Name:Buzkirpisix lvl 2x S xig Worior Harsch şitette+5/40 poi
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Buzkirpisini bende duydum. Sırf onla karşılaşmiim diye xig e gelmiorum. Bi skill açılmış onda. Büyü atıomuş donuna kadar soyuyormuş...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ohooo siz geç kalmışınız he, ben altın dişine kadar alıyorum siz ne diyosunuz?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bu işte sulandığına göre herkes anlamış demektir :) saygılarımla.........[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ....
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ve aziz görevini yapmış olmanın verdiği huzur ile yeni ufuklara doğru yol alır... The End For This Topic..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 nıhahahha hepinizi hacklicem............[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ....
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Topic patlatmıyoz uzun zamandır, ne iş???[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 pithia dediin bi priest bizim clana girmek istedi aldim bunu sora arkadaslar uyardi hirsiz bu die hemen banladim[signature][hline]LuciferTR
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Buzk, 29 Ocak 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Bitanede Türk var,adı Buzkirpisi Pm atarsan adam hackliyomus donuna kadar,dikkat edin. Böh : puhahah :)[signature][hline]LuciferTR
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 O diil de bizim Great Priest Helena var ya, o Moradon'daki bira göbekli tontoş amcayla evleniyomuş. Ben duydum da çok şaşırdım. Kelli felli adam... Hiç yakışmadı! Adminlerin dikkatine, ortam yozlaşmaya başlıyo!!![signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 :D:D:D:D:D:D[signature][hline]LuciferTR
Öne çıkan mesajlar