WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Selamlar Freelancer oynuorumda orjinali almadan once copyasını aldım denemek ıcın.Oyunu yukledeım ve ekranda yazılar yok..Nasıl dersenız menulerde yazılar oluyor ya.İşte o yazılar yok.Oyunun ıcındede yazılar bır gosukuor bı gıdıyor..Sanırım ekran kartı drıverlarından kaynaklanan bır sorun soz konusu update yapıorum ama olacakmı bılmıorum.Matrox g200 ekran kartı var..Bılgısı olan varmı????[hline]...............................................................Abi merhaba ne vereyim ?Eve online diorum birde yanına sana sole gusel bir Freelancer verem abi..Ne dersin..yanında bi fici efes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 walla matrox nasıl bir kart bilmiyorum ama benim emektar tnt2 zorlanmadan çalıştırdı oyunu zaten oyunun sistem gereksinimi çok düşük driverlardan kaynaklanan bir sorunda olabilir. ps: bilmiyorum yani açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Freelancer'ın faqından hatırladığım kadarıyla senin kartı desteklemiyor oyunu. Bir aç bak manualine.[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Eet ben de ole dusunuyorum ... Gforce x ya da tnt2 dene anca ole olur ...[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ekran kartı yüzünden oluyor desteklemiyordur matroxları bence..[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Voodoo3 'leride win2k ve winxp'de desteklemio oyun. Salak microsoft işte[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ehehe noktayı koydu cat ... Ehuehe ! Ama dorudur yani benim akıllıca bulduum yer orjinali almadan once kopyayı denemek cok kaliteli bi fikir ...[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Arkadaslar olayı çözdüm.Sorun 2 kısımdan olusuyor. 1- Matrox ekran kartı desteği yok. 2- Daha once denediğim 8 makinada Win98Se yüklüydü ve çalışmamıştı.Bu makinelere winxp yuklediğimde ise çalıştı oyun.Sorunsuz hemde.Demekki win98se desteklerim demesine rağmen neymiş? desteklemiyormuş.Hadi hayırlısı birde oyunu multi yuapmak isteyenler var ise yaparım duyurulur.. [Bu mesaj WhiteDagger tarafından 09 June 2003 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar