Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar Freelancer oynuorumda orjinali almadan once copyasını aldım denemek ıcın.Oyunu yukledeım ve ekranda yazılar yok..Nasıl dersenız menulerde yazılar oluyor ya.İşte o yazılar yok.Oyunun ıcındede yazılar bır gosukuor bı gıdıyor..Sanırım ekran kartı drıverlarından kaynaklanan bır sorun soz konusu update yapıorum ama olacakmı bılmıorum.Matrox g200 ekran kartı var..Bılgısı olan varmı????[hline]...............................................................Abi merhaba ne vereyim ?Eve online diorum birde yanına sana sole gusel bir Freelancer verem abi..Ne dersin..yanında bi fici efes?
Mesaj tarihi:
walla matrox nasıl bir kart bilmiyorum ama benim emektar tnt2 zorlanmadan çalıştırdı oyunu zaten oyunun sistem gereksinimi çok düşük driverlardan kaynaklanan bir sorunda olabilir.
ps: bilmiyorum yani açıkcası
Mesaj tarihi:
Freelancer'ın faqından hatırladığım kadarıyla senin kartı desteklemiyor oyunu. Bir aç bak manualine.[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya
Mesaj tarihi:
Eet ben de ole dusunuyorum ... Gforce x ya da tnt2 dene anca ole olur ...[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim."
A. Eınsteın
Mesaj tarihi:
ekran kartı yüzünden oluyor desteklemiyordur matroxları bence..[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
ehehe noktayı koydu cat ... Ehuehe ! Ama dorudur yani benim akıllıca bulduum yer orjinali almadan once kopyayı denemek cok kaliteli bi fikir ...[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim."
A. Eınsteın
Mesaj tarihi:
Arkadaslar olayı çözdüm.Sorun 2 kısımdan olusuyor.
1- Matrox ekran kartı desteği yok.
2- Daha once denediğim 8 makinada Win98Se yüklüydü ve çalışmamıştı.Bu makinelere winxp yuklediğimde ise çalıştı oyun.Sorunsuz hemde.Demekki win98se desteklerim demesine rağmen neymiş? desteklemiyormuş.Hadi hayırlısı

birde oyunu multi yuapmak isteyenler var ise yaparım duyurulur..

[Bu mesaj WhiteDagger tarafından 09 June 2003 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...