Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA takımınız ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
utah jazz..

ama su anki kadrosu asla diil

97 en son
John Stockton
Jeff Hornacek
Bryon Russell
Ostertag(nefret ederim ama o kadroda iyi gozukuodu)
Karl Malone (POSTACI BE.... =)
OOF OF mükemmel Tak1md1...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
Km gitmeseydi Rj de sakatlanmasaydı Jk ve Vc ile beraber bide 5 numara koyunca of of of....
Kusura bakmayın kısaltmalarla yazdım ama anlaşılabilir sanırım.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Mesaj tarihi:
said:
Respectful, 24 Ocak 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
New Jersey NETS - Oyun anlayışları we basketbola kattıkları güzellikler (ah bi de kenyon martin gitmeseydi )

+1, kenyon martin ayrılmamalıydı denver nuggets o'nun için doğru olan yer değil.[signature][hline]R+
Mesaj tarihi:
los angeles lakers çunku kobe var ve çok yakışıklı:D

(bu arada ben bayanım yanlış anlaşılmasın)[signature][hline]La vida es movil...
Mesaj tarihi:
nba de oyuncular yani bireysellik ön plandadır.
her takımın yeri bende ayrıdır.
bir takımı tutuyorsam ya koçu ya oyuncuları için tutuyorumdur muhtemelen.adındaki harfleri sewdiğim için değil.
e o oyuncular da sık sık takım değiştirdiğine göre "benim takımım bu" hep buydu diyemem mesela ben.10 sene önce chicago bulls derdim mutlaka. ama şimdi umrumda bile değil hehe.
lakerstı (piyasa takım tam) ama detroit patlattığından bu yana we shaq ayrıldığı için soğudum.detroit desem mehmet ayrıldı ordan şimdi.her takımda sewilesi oyuncular var.ondan bi takımım yok kendi takımımı tutuyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
  • Yeni Oluştur...