Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 utah jazz.. ama su anki kadrosu asla diil 97 en son John Stockton Jeff Hornacek Bryon Russell Ostertag(nefret ederim ama o kadroda iyi gozukuodu) Karl Malone (POSTACI BE.... =) OOF OF mükemmel Tak1md1...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ostertag çok hayvan adam ya. bilindik amerikan iri yarı saçı kısa traşlı adamlarından :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 nets...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
uncla Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 2 takımı destekliyorum artık s.kings & memphis[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 San Antonio texas ve duncan[signature][hline]Hordish Manner
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 New Jersey NETS - Oyun anlayışları we basketbola kattıkları güzellikler (ah bi de kenyon martin gitmeseydi )
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Km gitmeseydi Rj de sakatlanmasaydı Jk ve Vc ile beraber bide 5 numara koyunca of of of.... Kusura bakmayın kısaltmalarla yazdım ama anlaşılabilir sanırım.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
alessio Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Denver Nuggetsı tutuyom neden oldugunu biliyom:Carmelo Anthony[signature][hline]FM Sitesi
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Memphis G. tek geceriiiim.....[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 dywane wade indiana ya geliioomusss artest le takas[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline HOI2 AI yi George Bush yazmış.
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kaynak ??? [Bu mesaj Respectful tarafından 27 Ocak 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 carter oldugu için nets derim..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
dodo_ant Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bi zamanlar lakers tı ama şu an sadece türk temsilcileimizin bulunduğu takımları tutuyorum.yani orlando we utah[signature][hline]silence dance with death
uncla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Respectful, 24 Ocak 2005 23:21 tarihinde demiş ki: New Jersey NETS - Oyun anlayışları we basketbola kattıkları güzellikler (ah bi de kenyon martin gitmeseydi ) +1, kenyon martin ayrılmamalıydı denver nuggets o'nun için doğru olan yer değil.[signature][hline]R+
arina Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 los angeles lakers çunku kobe var ve çok yakışıklı:D (bu arada ben bayanım yanlış anlaşılmasın)[signature][hline]La vida es movil...
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 nba de oyuncular yani bireysellik ön plandadır. her takımın yeri bende ayrıdır. bir takımı tutuyorsam ya koçu ya oyuncuları için tutuyorumdur muhtemelen.adındaki harfleri sewdiğim için değil. e o oyuncular da sık sık takım değiştirdiğine göre "benim takımım bu" hep buydu diyemem mesela ben.10 sene önce chicago bulls derdim mutlaka. ama şimdi umrumda bile değil hehe. lakerstı (piyasa takım tam) ama detroit patlattığından bu yana we shaq ayrıldığı için soğudum.detroit desem mehmet ayrıldı ordan şimdi.her takımda sewilesi oyuncular var.ondan bi takımım yok kendi takımımı tutuyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Öne çıkan mesajlar