ruby dediğim gibi jason kidd minnesotaya giderse tuttuğum takım sayısı 1e iniyor
zaten saydığınm takımlardan hiçbirini tutmuyorum şu anda tam olarak
jason kidd nerede ben orada:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum[b]KoCIcq
Senı mınnesotaya alalım bende su an sadece kendımın mınn. tuttugunu ogrenmıs durumdayım hı. tımberwolfs lu yok mu yahu[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
minnessota timberwolves nba i bildim bileli bu takımı tutarım nedenini ben de bilmiyorum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
bu sene orlando+houston..hedo ve t-mac nereye ben oraya:)
ama belli bişi vardırki lakers ve spursden nefret ederim[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...
hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
takım falan tutmuyorum nba de. ama bizimkilerin maçlarında utah la orlando yu tutuyorum.
bi de bu sene miami ile spurs u destekliyorum. sanırım duncan-ginobili ve dwayne wade- shaq ikilisinden dolayı.tim duncan ı nedense bildim bileli desteklerim.karizmatik geliyor bana.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...
Öne çıkan mesajlar
micha
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
LasT_SuRviVoR
ZaugnaKhaldun
zaten saydığınm takımlardan hiçbirini tutmuyorum şu anda tam olarak
jason kidd nerede ben orada:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
SmoLaFein
ü Chebin Estel Anim
Dogbert
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Gilean
ama belli bişi vardırki lakers ve spursden nefret ederim[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
-Kobe-
NBA Duayeni,Yazarı.Kobe a.k.a Canonline
San Antonio Spurs Fan
Lucas
hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...
hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
somebody
bi de bu sene miami ile spurs u destekliyorum. sanırım duncan-ginobili ve dwayne wade- shaq ikilisinden dolayı.tim duncan ı nedense bildim bileli desteklerim.karizmatik geliyor bana.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...
(Denzel Washington - Man on Fire )