Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Kesin gelicem diyen 60 kisi, ustune 5-6 tane yedek vardı abi. Simdi neden gelmicek olsunlar?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben de yokum listede axedice ile karpuza pm attım zaten, oryantal olmayan bir lan partyde buluşurz gezeriz amn ı umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 nedankonun dediğinde şöyle bir doğruluk payı var internet cafelerin 12den sonra açık durması yasak. Böyle bir durumda polis gelirse eğer, 18 yaşının üstündekiler büyük bir ihtimalle sıyırır ama 18in yaşın altındaysanız sorun olabilir. Gelirken bunu riske alacaksınız unutmayın pati kardeşler.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Dynamick ve diğer bilmeyen sevgili canım patilerim. Yetkili bölgem olduğu sebepnen sizi "Abi burda osman gurufasulye var?" deseniz bile gelip bulurum sizi. Rahat olun =).[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ne oynucaz pekine?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yok yok açılıyor merak etme =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Adeksin terimlerine hastayım ben. "TEKNİGRJHGHHHHHHHHHHHH" diye bağırıyosun. Adam geliyo.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 teknik değil bi kere onlar servissssssssss :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yok ne diye bağırdığın fark etmiyo "böööaaargrhhhh" diye bağırınca da geliyo =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 uzgunum gelemeyecek gibiyim tabi antalyadan ucak bulursam gelirim o baska ozel bi nedenle antalyadayımda :(((( (nedenini karpuza belirttim) gelmek icin elimden geleni yapacagim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yine zor bulundugu oluyor.. Saatine bagli yani. Ben ister Age oynamak. Ama onceden takimlari ve iddiasi belli olsun ki tat versin :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: SilphatosIce_, 26 Ocak 2005 20:53 tarihinde demiş ki: teknik değil bi kere onlar servissssssssss :) İkisi ayrı hoca. Makinen bozulunca "TEKNİKMNAKYMMMMMM" diyosun acıkınca "SERVİSHAMBURHGERY" diyosun.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: -Wissy, 26 Ocak 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Yine zor bulundugu oluyor.. Saatine bagli yani. Ben ister Age oynamak. Ama onceden takimlari ve iddiasi belli olsun ki tat versin :) kaçırmam kaçırmam!!!!!!!!!!!!!!! edit: conq. dan bahsediyom. mitoloji bilmem..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! [Bu mesaj nedanko tarafından 26 Ocak 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Conq tabii... Myth'i ben de bilmiyorum.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben geliyorum yalnız uet ve kilimanjaro da gelecek[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bir dakika... Önceden buluşma, toplu yemek yeme, vs vs gibi organizasyon var mı? Bunu ÖMden karpuza da sormak farz oldu.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yapmayın lem ole bi buluşma, ben gelemem çünkü kıskanırım olmaz :)[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Anladığım kadarıyla önceden yemek memek gibi şeyler bu organizasyona dahil değil herkes kendi çabasıyla yapacak o tip şeyleri.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Tabiki var :D Hadi kararlastiralim burada nerede ne yiyelim?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 26 Ocak 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hımm pek anlamamışım o zaman[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yok sen haklısın, bu organizasyon dahilinde değil yani karpuz bakmıyor o işe kararlaştırıcıaz hep birlikte =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Adeks-1e yakın büyük bi yer yok benim bildiğim ama sağınfa solunda lahmacuncular var Karşıda tonla yer var sinanpaşa civarında mesela Bursa iskender salonu uygun mu?[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 İşte yemek olayına gelmeye yetişmeye çalışırım. Nasıl olsa yicem beraber yeriz daha iyi olur. Ama ben en erken 7-7:30 gibi damlarım. Bu saatlerde mi olur? Bi saat verirseniz yemek olayı ile ilgili memnun olurum..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bazı kişiler görüyorum, topiğe cevap atıyorlar ama bana hala "Geliyorum" diye pm atmadılar. (Listede adı olanlar da pm atmalı. Organizasyon değişikliğini farkettiklerini belirtmek üzere.) Örnek olarak Penthesilea. Evet biliyorum, gelecek ama yine de lütfen HERKES pm atsın. Listede adı olan olmayan, gelmek isteyen HERKES pm atsın. Listede adı olup da gelmeyecek olan da PM atsın. Eğer listede adınız yoksa ve gelmek de istemiyorsanız o zaman susun yeter. :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 pardın mi =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar