Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Lan Party: İstanbul. 28 Ocak - 29 Ocak 2005.

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Kesin gelicem diyen 60 kisi, ustune 5-6 tane yedek vardı abi.
Simdi neden gelmicek olsunlar?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

nedankonun dediğinde şöyle bir doğruluk payı var internet cafelerin 12den sonra açık durması yasak. Böyle bir durumda polis gelirse eğer, 18 yaşının üstündekiler büyük bir ihtimalle sıyırır ama 18in yaşın altındaysanız sorun olabilir. Gelirken bunu riske alacaksınız unutmayın pati kardeşler.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 26 Ocak 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
teknik değil bi kere onlar servissssssssss :)

İkisi ayrı hoca.
Makinen bozulunca "TEKNİKMNAKYMMMMMM" diyosun acıkınca "SERVİSHAMBURHGERY" diyosun.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 26 Ocak 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
Yine zor bulundugu oluyor.. Saatine bagli yani.
Ben ister Age oynamak. Ama onceden takimlari ve iddiasi belli olsun ki tat versin :)

kaçırmam kaçırmam!!!!!!!!!!!!!!!
edit: conq. dan bahsediyom. mitoloji bilmem..[signature][hline]AAL'05
Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
10k postlu madalyalıya veriyorum !

[Bu mesaj nedanko tarafından 26 Ocak 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki var :D
Hadi kararlastiralim burada nerede ne yiyelim?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 26 Ocak 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok sen haklısın, bu organizasyon dahilinde değil yani karpuz bakmıyor o işe kararlaştırıcıaz hep birlikte =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

Adeks-1e yakın büyük bi yer yok benim bildiğim ama sağınfa solunda lahmacuncular var
Karşıda tonla yer var sinanpaşa civarında mesela Bursa iskender salonu uygun mu?[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

İşte yemek olayına gelmeye yetişmeye çalışırım. Nasıl olsa yicem beraber yeriz daha iyi olur.
Ama ben en erken 7-7:30 gibi damlarım. Bu saatlerde mi olur? Bi saat verirseniz yemek olayı ile ilgili memnun olurum..[signature][hline]AAL'05
Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
10k postlu madalyalıya veriyorum !
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı kişiler görüyorum, topiğe cevap atıyorlar ama bana hala "Geliyorum" diye pm atmadılar. (Listede adı olanlar da pm atmalı. Organizasyon değişikliğini farkettiklerini belirtmek üzere.) Örnek olarak Penthesilea. Evet biliyorum, gelecek ama yine de lütfen HERKES pm atsın. Listede adı olan olmayan, gelmek isteyen HERKES pm atsın. Listede adı olup da gelmeyecek olan da PM atsın. Eğer listede adınız yoksa ve gelmek de istemiyorsanız o zaman susun yeter. :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Sosyal ağlarda paylaş

pardın mi =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...