Spidee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Peki izin alamayacaklar akşam eve dönmeyeceklerini nasıl açıkladılar çok merak ediyorum =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 "Anneee bu akşam Hüsnücan'larda kalabilir miyim?" "Tabii yavrum." "Ama izin belgesi gerekiyor" "?!?!" İşte böyle.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 babama "baba ben yarın arkadaşlarla sabahlıyorum gelmiyorum eve " dedim aferin dedi :) oturup derslerine çalışman gerekirken ne işin var oyunla bilmemneyle dedi ben de sesimi çıkarmadım. Yani beni gitmiyor zannediyor olabilir, izin vermişte olabilir. gece yarısı gelecek telefona bağlı :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: karpuz, 28 Ocak 2005 11:18 tarihinde demiş ki: "Anneee bu akşam Hüsnücan'larda kalabilir miyim?" "Tabii yavrum." "Ama izin belgesi gerekiyor" "?!?!" İşte böyle. Ehue sabah sabah koptum =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Velilerin gözünde internet kafe, Pis, Sigara dumanı yoğun, İğrenç kro insanlarla dolu, nezih olmayan ve çocukları sigaraya özendiren bir mekandır. Bu yüzden internet kafeyi veliler pek sevmez. Haksız da değiller bir yere kadar. Fakat bu bir organizasyon ve böyle şeyler çıkmayacak. Hepimiz belli bir olgunluğa erişmiş insanlarız. Adam gibi durursanız hiç bir sorun çıkmaz yani. Hepinize de ayrı ayrı güveniyorum açıkcası.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 iyi ki annem burda değil yoksa o kesin kıllık yapardı. Babamın olayı da meçhul ama kesin içimde bişeyler patlıycak ertesi gün.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Size iyi eğlenceler :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bizde kalırsın olmazsa =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ehe valla bu gidişle homeless olucam evet :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sol kolumu sabitlersem w,a,s,d yi kullanabiliyorum,oyun da oynarım sanırsam,neyse gidelim bi röntgen çektirelimde,gelmeye var gücümle çalışacağım,bu arada cumartesi bende gidicem konsere de arada eve gelsem uyusam olmıycak,beşiktaş parkında uyuycam gene herhal,3-5kişi akşama kadar uyuruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Adeks'de masaların üzerinde kestirirsiniz olmazsa =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Son Liste budur. Unutmayın, yoklama alacağım. _Tora_ Abus Aktiftablet Alexi_Septimus Ardeth Aron-Caldwell axedice Bathory berqe billy_boy Birinci_Ben Blackdagger Borbag caponcu Chimera Chiptech ChoTaa -coLdwind- Crescent Cuce Demon_of_Hell Deli_Haci Disappear Dregoth Duke_Guybrush Dynamick Eeht Eupides Head Gladmir Ishinotsuyoihito Jaan karpuz LordSidious MacbetH Magic Mantar136 Marvelle Mathias maxigenous mexinth -Mix- -MrBomb- nameless13 nedanko Nebuch othinn Penthesilea Radical_Ed Rewendor Saendul Selamon SFX Sly-One SoulCube Spidee StRencher tAKA THARKAS Truwan uet UnderpantS -Wissy Xaer_Aloneheart Xaress Xanthe Veritas voic3 zaidral [signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Şu yakalara sticker geyiğini ne yapacağız ? Alsak harbiden, böyle milletin suratına bön bön bakıp "bu kim acaba" diye düşünmek komik olmasın =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Stickerlar hazır. Merak etmeyin. :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Evet. **Nick** ..*İsim*.. şeklinde etiketler olursa kral olucak. gerçi bir eliyle telefonu kulağına dayayıp "ama babaa.." diye bağıran birini görürseniz bilinki o StRencher[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ben dünden beri uyumadım. Birazdan yatıp 5'te kalkmayı umuyorum.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 İsimlere gerek yok. Yalnızca nickler yeterli olacaktır. Açıkcası yıllardır Alexi diye tanıdığım birine Muammer diye hitap etmek, garip kaçacak. (adını bilmediğimden öyle söyledim. :) Yanlış anlama.)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sticker ları biz hazırlamıcakmıyız yani sticker lar giriştemi dağıtılacak?,?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Sticker'ları ben getircem. Üstüne kendimiz yazarız işte. Aslında şimdi kesin gelen herkesin ismini yazabilirim de uzun iş. Gerek yok. Orda yaparız.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yatmasam mı ? lol[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hayır yatınca kolay kalkan biri olsan yat da, yine sen bilirsin =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yat abi. Yat. Yoksa ölürsün falan mazallah. Orda başımıza kalma. :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 içimden 2 ses çok menyek bir gece olacak diyor[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ben çıkıyorum, 20.00'de görüşürüz Adeks'de..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 iyi oyunlar hepinize :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar