Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Lan Party: İstanbul. 28 Ocak - 29 Ocak 2005.

karpuz

Öne çıkan mesajlar

6:45 ya da 7:15 vapuruna atlamış oluruz biz kadıkoyden.

Bu arda estel bahane yapma biz de gidiyoruz konsere =) Gerci daha kazablanka nerde bilmiyoruz ama siyah t-shhirtleri takip edersek buluruz herhalde =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

iki saat sonra çıkıcam, 1'den 6'ya kadar kadıköyde olucam, sonra hoop beşiktaşa. Güzel bir gün olucakmış gibi geliyor bana.
Ben digital kamera'yı toparlayamadım. getirebilenler getirsin. Paticiğin en resimli buluşması olsun bu....[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

ben diyorum bu aktivite için bir web sayfasi açalım resimlei filan oraya koyalaım ama şimdik yaptığım bir hrsaplama ile

resimlerin boyutu ortalama 333 K olsa 100 resim çeksek siteye 1000 kişi girse bu 33GB lık bandwidth gerektiriyor.

düşünceleriniz?[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demon_of_Hell, 28 Ocak 2005 10:40 tarihinde demiş ki:
olum bu arada 18 yaşından küçükler başımıza dert açmasın polis felan bastığında bide alıkoymadan ve kaçırmadan hakim karşısına çıkmayalım

abi o sorun olmazda inşallah un-olgun davranan çıkmaz[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 28 Ocak 2005 11:10 tarihinde demiş ki:
18 yasından kucuklerden ailelerinden izin kagidi alin, anladim polisleri ayarlamissiniz ama yinede bunu bir koruma olarak alin. Bu onemli bir belge.

Yalnız veliden izin kağıdı olayına girişen bir çok -18'in velisi gitmesine izin vermeyebilir. O da var[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!

[Bu mesaj karpuz tarafından 28 Ocak 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...