Venator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 6:45 ya da 7:15 vapuruna atlamış oluruz biz kadıkoyden. Bu arda estel bahane yapma biz de gidiyoruz konsere =) Gerci daha kazablanka nerde bilmiyoruz ama siyah t-shhirtleri takip edersek buluruz herhalde =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Saendul, 28 Ocak 2005 09:42 tarihinde demiş ki: 6:45 ya da 7:15 vapuruna atlamış oluruz biz kadıkoyden. lö benide bekleyin[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 iş yerine yeni vardım yazılanları okudum.Ve büyük bekleyiş başladı.Hadi bakalım hayırlısı.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 iki saat sonra çıkıcam, 1'den 6'ya kadar kadıköyde olucam, sonra hoop beşiktaşa. Güzel bir gün olucakmış gibi geliyor bana. Ben digital kamera'yı toparlayamadım. getirebilenler getirsin. Paticiğin en resimli buluşması olsun bu....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben dijital kamera getiriyorum.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ben de getiriyorum.. *!Esner* Burda bayılmazsam uykusuzluktan ben de önce Kadıköy'deyim..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya ben de gelmek isterdim ama gelemiyoruz işte küçük bi ihtimal uğrarım[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben diyorum bu aktivite için bir web sayfasi açalım resimlei filan oraya koyalaım ama şimdik yaptığım bir hrsaplama ile resimlerin boyutu ortalama 333 K olsa 100 resim çeksek siteye 1000 kişi girse bu 33GB lık bandwidth gerektiriyor. düşünceleriniz?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 olum bu arada 18 yaşından küçükler başımıza dert açmasın polis felan bastığında bide alıkoymadan ve kaçırmadan hakim karşısına çıkmayalım[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 öncelikle resimleri paticik albüme koymayalım boyut küçüldüğü için kalite azalıyor. Daha önceki buluşmalarda da yapıldığı gibi resim çekenler resimleri www.photobucket.com'a atar. siteye de url atar.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Demon_of_Hell, 28 Ocak 2005 10:40 tarihinde demiş ki: olum bu arada 18 yaşından küçükler başımıza dert açmasın polis felan bastığında bide alıkoymadan ve kaçırmadan hakim karşısına çıkmayalım abi o sorun olmazda inşallah un-olgun davranan çıkmaz[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 lol. büyük bir ihtimalle gelenlerin %80'i 18 yaşından küçük olduğu için 18'den küçükler büyükleri kaçırmış gibi olur :D hem zaten karpuz bilem 18- olduğu için problem çıkmaz...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu arada polisten izin alınmış sanırım o yüzden polis tarafından sorun çıkmaz heralde.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 mesela ben eşek gibi adamım ( harbi öyleyim birazda ayıyı andırırım) ama çocuk gibi davranırım bu arada sık sık kavga çıkarırım parmağımı gözünüze sokarım[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ben oyun oynarken hafif sesim yükselir umarım küfür etmem :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 wow cd si getirsem, bi güzel yüklesem... bişi olmaz dimi?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kan çıkar :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 CD'yi getirirsin de, götürebilir misin onu bilemeyeceğim ehe..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yok, orjinal cd yi getirmicem zaten. :) cd yi koyarım gizli bi yerlere. sahi, niye alıosunuz ki? isterseniz orda kopyalattırırız, ilerde wow oynamak isteyen arkadaşlar için.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tamam ben bir kopya alırım ama, sonuçta orjinal'i olmadıktan sonra neye yarar :) Ah şöyle bir CE olucaktı, of of...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Efenim ben bir Öss öğrencisiyim, beni böyle şeylerle tahrik etmeyiniz, kazanamazsam gelirim burda sizin başınızın etini yerim sonra =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 18 yasından kucuklerden ailelerinden izin kagidi alin, anladim polisleri ayarlamissiniz ama yinede bunu bir koruma olarak alin. Bu onemli bir belge.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: onlyreal, 28 Ocak 2005 11:10 tarihinde demiş ki: 18 yasından kucuklerden ailelerinden izin kagidi alin, anladim polisleri ayarlamissiniz ama yinede bunu bir koruma olarak alin. Bu onemli bir belge. Yalnız veliden izin kağıdı olayına girişen bir çok -18'in velisi gitmesine izin vermeyebilir. O da var[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! [Bu mesaj karpuz tarafından 28 Ocak 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 evet "kesin bi b.k'luk var bu işte" der :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Wow oynamayın bea olan var olmayan var[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar