Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wizard veya Warlock?


Pakize

Öne çıkan mesajlar

bu iki class arasındaki farklar nelerdir? yada sizce hangisi daha iyi ? artı veya eksi yönleri hangileridir? hangisi olmayı tercih edersiniz neden? gibi soruları cevaplarasınız yani wizard ve warlock'u kısaca bi acıklarsanız çok sevinirim =?[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İkisi arasında kullandıkları elementler dışında hiç bi fark yok,sonuçta 2 class ta dps ve başka işe yaramıyolar ve ikisininde verdiği dmg ler aynı.Bu iki claas tan biri olacaksan oynamayı çok iyi öğrenmeni tavsiye ederim yoksa çok grup gömersin maziye :)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warlock spelleri daha cok poison,disease bazli; wizard ise element bazli. iki classta her iki sehirde mevcut....[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikisi de farklı... warlock daha çok buffları ile ünlü wizard damage i ile.. warlock daha hızlı mana dolduruyor daha az vuruyor wizard daha fazla vurup yavaş rejenere oluyor. ama wizard olavaklara dikkat: oyunda en yüksek damage i siz vereceğinizden tank düştüğü anda ilk hedefsiniz .. akılda tutun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yanlis bilgi... Her iki class ta birbirine asagi yukari esdeger. Wizardlarin max magic hit i warlocklarinkinden biraz daha fazla buna nazaran wizardlarin main nuke recast time 12 sec iken Warlocklarinki 9 sec ayrica cast time lari biraz daha hizli. Warlocklarin main nuke u ayni zamanda power drain ettigi icin power avantaji sagliyor. 1 dk den fazla surecek olan tum savaslarda Warlock daha fazla dps oluyor.

Bunun disindaki fark wizardlar 37-38 gibi evac spell kazaniyor. Warlocklar larda bu yok. Wizardlarin ayrica Boreal diye bir mezz spelleri var (wizardda stabilize oluyor buyu suresince) Buna karsilik Warlocklarda root/fear buyuleri ve power drain - give to group tarzi buyuleri var.

Not: Max hit de dmg farki da cok fazla degil lvl 50 warlock ile lvl 50 wiz asagi yukari ayni max hiti yapiyor. Dusuk lvl larda spell upgradelerine bakiyor is. Genelde wiz lerin max hit 5-50 dmg kadar daha fazla. Buyuk bir olay degil yani.

Ben lvl 42 warlockum ve daha benim lvl da beni outdamage eden wizard gormedim. Max hitim 774. adept III lu diger ayni lvl daki wizardlar 780-800 gibi dmg yapabildi en fazla.

[Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 28 Ocak 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...