Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ya Filimlerimi Hdd ye attım ve baya bi biriktirdim dün akşamda bi seğrediyimdedim, ama noldu inanılmaz yavaş çalışıyolar takıla takıla zaten biyerden sonra görüntüde gidiyo sadece ses var Varmıdır bunu bir yöntemi ?[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kusura bakmayın uplıyorum afınıza sıgınarak :)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bence HDD'ye filmeler rasgele atılmış ve dosyalar parçalanmış haliyle... Eğer Harddiskinde hala %20 küsürden fazla yer varsa bir saat kadar beklemeyi göze alıp Disk birleştiricisini çalıştır. Ama kesin çözüm olmayabilir bu .. HDD'nin tipine de bağlı. Modelden kaynaklanan bir yavaşlık da olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 deneyelim bu arada makina makina p4 3.0 ram ddr 3200 1gb hdd 120gb 8m cache sata gc 256mb fx5750[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 olmadı olmadı :([signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Dvd shrink programını dene [Bu mesaj MrMedia tarafından 28 Ocak 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya anlamadığım dvd romdan hiç sorun yokken neden hdd de boyle yapıyor yokmu encode etmeden seğretmenin yolu[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yok ya shirinkde bi işe yaramadı[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 baska bi media player la denedin mi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar