Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Body Building/Fitness üzerine bir uygulama yaptırmak üzere iOS coder arıyoruz. Freelance olabilir, küçük bir firma olabilir ama ajansa pek iyi gözle bakmıyoruz. Uygulamanın tasarımı, şirketin markalaşma çalışmaları, logosuydu başlandı. Şimdi coding kısmına başlamamız gerekiyor. Mümkünse confidental imzalayabileceğimiz birileri varsa aramızda süper olur pati tercihimiz önceliklidir. İletişim için bu başlığa mesaj atabilir, özel mesaj atabilir veya [email protected] a mail atabilirsiniz. Mail atarsanız kimsiniz nesiniz ondan biraz bahsederseniz daha iyi olur. Hürmetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 benim unideki arkadasim bitirme projesi olarak fitness programi yaziyordu türk kendisi. istersen bir sorayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Olur, Seele'nin arkıyım dese ben anlarım üstteki bilgileri kullanabilir. Diğer applerde olmayan şeyler ekleyeceğiz eğer kendine güveniyorsa konuşmaya hazırız. Not : "Biz" li konuşuyorum çünkü 2 kişiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konu bana uzak oldugundan yorumumu katmayayim dedim ama "kendine guveniyorsa" kismindan sonra dayanamadim. Bu tip konulardaki genel sorun ilan veren tarafin butcesini belirtmemesi ve herkesi "gelsinler konusalim" edasiyla toplamaya calismasi sanki. Haliyle soruyorum; Ne kadar buyuk bi proje bu? Aradiginiz iOS developer'in sahip olmasi gereken skill'ler neler? Ne tip gorevler iceriyor? Image ve video processing gibi seyler var mi mesela? Ne kadar sureyle ariyorsunuz bu developer'i? Beklentinize bictiginiz butce ya da butce araligi ne? Aylik beklentisi 5K ya da 15K TL olan adam basvursun mu bu ilana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 uygulamanin tasarimini siz yapmamis olsaydiniz bakalim derdimde vazgectim ne kadar bir butceniz var 8-10k falan mi yoksa daha yuksek bir deger mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 "Kendine güveniyosa para almadan yapar bu işi" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 @di : "Kendine güveniyorsa" yazarken yanlış anlaşılmaktan korktum aslında ama bahsi geçen arkadaş yeni mezunsa ve tecrübesizse 2 tarafında zamanı harcanmasın diye dedim. Projenin büyüklüğünü ben nasıl tanımlayabilirim bilmiyorum. Şöyle izah etsem herhalde anlaşılır ; mevcut en sağlam fitness applerin neredeyse aynısı ve 1-2 adet hiç birinde olmayan özellik içeriyor. Böyle tanımlarsak çok mu büyük oluyor ne kadar büyük oluyor siz karar verin. Bizim aradığımız developer. Çünkü image ve video işlerini zaten Ankara'dan anlaştığımız ajans yapıyor. Süre konusu developera bağlı gözüksede aslında 3-4 aydan aşağı bitmeyeceğini düşünüyoruz. Daha kısa sürede yaparsa ne ala, daha fazla süreden bahsederse değerlendirmek lazım. Tabi ki bütçemiz var ancak o bütçe benim elimde olmadığı için net rakam veremiyorum. Ne kadara mal olacağı ile ilgili aşağı yukarı fikrimiz ve danıştığımız kişiler var. Yine de detaylarıyla konuşmadan bir bütçe söylemek "sanırım" yersiz olur. @Senarious : Tasarımı biz yapmadık, biz mapping i yapmaya çalıştık elimizden geldiğince. Yularıda da yazdığım gibi tasarım ve grafik işleri ajans elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Ben yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Anladığım kadarıysa senin IOS harici Back-End development yapacak adamada ihtiyacın var. Uygulamanız da üyelik, vb.. özellikler olacak mı? Bir çok fitness uyglaması Üyelik - Web Servis sistemleri üzerinde çalışıyor. Sadece IOS developer ile bunların altından kalkabilecek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 @4ever : Evet kalkabiliyoruz, bunlar konuşuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 süreli iş sözleşmesi yapılıyor mu anlaşma sağlanırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 @Red_Skull : Düşünmedik açıkçası bilemiyorum. Neden sordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Developer da kendini saglama almak istiyor nihayetinde. Sozlesme olmasi demek developer isi yapmazsa sizin cikarinizin korunmasini, developer isi yaparsa siz yan cizerseniz de developer'in cikarinin korunmasini sagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 @di : İzah ettiğin için sağol. Ben tek taraflı koruyor diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 bulabilidiniz mi yoksa talibim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Bulduk Sleepim, senin meşgul olduğunu sandığım için ses etmedim. Tekrar ihtiyacımız olacak gibi duruyor haber veririm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar