Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS Developer Arıyoruz

Sanguin

Öne çıkan mesajlar

Body Building/Fitness üzerine bir uygulama yaptırmak üzere iOS coder arıyoruz. Freelance olabilir, küçük bir firma olabilir ama ajansa pek iyi gözle bakmıyoruz.

Uygulamanın tasarımı, şirketin markalaşma çalışmaları, logosuydu başlandı. Şimdi coding kısmına başlamamız gerekiyor.

Mümkünse confidental imzalayabileceğimiz birileri varsa aramızda süper olur pati tercihimiz önceliklidir.

İletişim için bu başlığa mesaj atabilir, özel mesaj atabilir veya [email protected] a mail atabilirsiniz. Mail atarsanız kimsiniz nesiniz ondan biraz bahsederseniz daha iyi olur.

Hürmetler
Sosyal ağlarda paylaş

Konu bana uzak oldugundan yorumumu katmayayim dedim ama "kendine guveniyorsa" kismindan sonra dayanamadim.

Bu tip konulardaki genel sorun ilan veren tarafin butcesini belirtmemesi ve herkesi "gelsinler konusalim" edasiyla toplamaya calismasi sanki.

Haliyle soruyorum;

Ne kadar buyuk bi proje bu? Aradiginiz iOS developer'in sahip olmasi gereken skill'ler neler?
Ne tip gorevler iceriyor? Image ve video processing gibi seyler var mi mesela?
Ne kadar sureyle ariyorsunuz bu developer'i?
Beklentinize bictiginiz butce ya da butce araligi ne? Aylik beklentisi 5K ya da 15K TL olan adam basvursun mu bu ilana?
Sosyal ağlarda paylaş

@di :

"Kendine güveniyorsa" yazarken yanlış anlaşılmaktan korktum aslında ama bahsi geçen arkadaş yeni mezunsa ve tecrübesizse 2 tarafında zamanı harcanmasın diye dedim.

Projenin büyüklüğünü ben nasıl tanımlayabilirim bilmiyorum. Şöyle izah etsem herhalde anlaşılır ; mevcut en sağlam fitness applerin neredeyse aynısı ve 1-2 adet hiç birinde olmayan özellik içeriyor. Böyle tanımlarsak çok mu büyük oluyor ne kadar büyük oluyor siz karar verin.

Bizim aradığımız developer. Çünkü image ve video işlerini zaten Ankara'dan anlaştığımız ajans yapıyor.

Süre konusu developera bağlı gözüksede aslında 3-4 aydan aşağı bitmeyeceğini düşünüyoruz. Daha kısa sürede yaparsa ne ala, daha fazla süreden bahsederse değerlendirmek lazım.

Tabi ki bütçemiz var ancak o bütçe benim elimde olmadığı için net rakam veremiyorum. Ne kadara mal olacağı ile ilgili aşağı yukarı fikrimiz ve danıştığımız kişiler var. Yine de detaylarıyla konuşmadan bir bütçe söylemek "sanırım" yersiz olur.

@Senarious : Tasarımı biz yapmadık, biz mapping i yapmaya çalıştık elimizden geldiğince. Yularıda da yazdığım gibi tasarım ve grafik işleri ajans elinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım kadarıysa senin IOS harici Back-End development yapacak adamada ihtiyacın var. Uygulamanız da üyelik, vb.. özellikler olacak mı?

Bir çok fitness uyglaması Üyelik - Web Servis sistemleri üzerinde çalışıyor. Sadece IOS developer ile bunların altından kalkabilecek misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...