Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Selam, Şimdi iş yerinde Note4 var birtane. Açtık baktık ki kamera klasöründeki resimler gitmiş. Dün vardı resimler ama ne olduysa silinmiş. Telefon daha önce wipelenmişti recover etmeye çalışıyoruz ama çalışmadı. Varmı önerisi olan içinde işle alakalı önemli resimler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 bildigim kadarıyla samsung un sitesinde bu is icin official program var, samsung telefonlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 bulamadım ben. Sadece 5-6 resim önemli onları bir bulabilsek sonra telefon patlasın problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 sd karttan veri kurtarma programları işini görürse akşam sana daha önce veri kurtardığım beleş bir programın adını vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 sd kart yok dahilide malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 aynı mantık işlemez mi? flash bellek değil mi telefonun da hafızası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 tam emin değilim, biraz araştırınca sd kart için söyle böyle bisürü çözüm var ama dahilidekinde gg diyen makaleler gördüm. Telefonncuya yolladık dün bilmiyorum son akibeti ne oldu. bizim işe yaramaz yazılımcı sürüsünden bir cacık çıkmadı. Aralarında android yazılımcısıda var. cık cık cık:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 resim kurtar diye bir app. ile çözüldü. ücretli app ama işe yaradı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar