DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 merhaba arkadaşlar. bu forma yeni katıldım ve bi konu açayım dedim.aklımada ilk olarak bu serverde binlerce türk olmasına ragmen neden büyük bir türk klanı kurulmuyo?neden bütün türk arkadaşlar başka klanlardalar?yazın bakem ne duruyonuz(diez serverlerine takılan arkadaş için)[signature][hline]
OSMANLI Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 DIEZDE FURRY VAR..TURK CLANI..DIKKAT EDIN CAESARDA ORADA :)))
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 unutmakı fury de gevurlarda war hepsı turk deıl ama cıdden cok ıyı oyuncular wear turk olarak oyunu bılen
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya arkadaşlar humanlar için değil,orclar için orclar :P[signature][hline]
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 FURY bugün beni clan a davet etti ama ejnebi nin biriydi nasıl türk clanı o[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ....
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ImanGucu[signature][hline]nick:Grry race:Human level:47 job:assasin rage is the only freedom left me... -gre lynx
anthro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 beyler fury turk clanı değil .. wapstar eski kurucusuydu sonra butun tayfa WoW a geçtiler sonra biz red_devilscha olduk clanda anlasmazlıklar oldu diez_j ve diez_k ingilizce bilmedigi icin de clandan cıktık new_ordera gectık bunun ardından lwm_7 fury yi tekrar kurdu ---> FURY turk klanı değildir ve bu klanda turkler azınlıktadır bunun bir diger sebebi ise bir kac arkadasımızın xiegnona gecmesidir bu kadar teşekkurler saygılar[signature][hline]lvl 6x mage el-morad @ diez 2xxxx np complete +6 set with +7 elixir hmm
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 artis[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya arkadaşlar ben diyorumki diez de blood gibi güçlü bir türk klanı varmı?veya böyle bir klan kuracak bir türk arkadaş aramızda yokmu:) varsa adı ne?orclar için...
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yokkkk tabııkı dıezdekı Blood clanını anca bzden2 clan bırlesse falan alır assaga adamların buffer ları bıle cz de tek basına adam alıyoo dusun artk adamlar dehset olmuss asmıslar anlaycanız
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: undertakeres, 29 Ocak 2005 15:58 tarihinde demiş ki: yokkkk tabııkı dıezdekı Blood clanını anca bzden2 clan bırlesse falan alır assaga adamların buffer ları bıle cz de tek basına adam alıyoo dusun artk adamlar dehset olmuss asmıslar anlaycanız ya dostum bende tam senin söylediğin konudan bahsediyorum. böyle bir klan yoksa ve bu serverda bu kadar türk varsa neden bu adamlar böyle bir klan kurmuyo?sorun burda.[signature][hline]
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Blood clani kurucusu Devile nin accountu hacklendi.. Blood artk eski Blood degil :D zz..[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 la jander seninde her poktan haberin oluyo sen nerden biliyon olm??cafedesin dimi geliyom birazdan bekle :)[signature][hline]
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 okadarını bılmem sawasta cz de we moradonda gordugum kadarı ıle superlerdı ama clanın hacklendıgını bılmıyorum
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ewet her boktan haberim war :D eeth cafedeim :D gel bekliorum.. bu ak$am SW war.. cafeden kmse oyuna girmicek.. bn gircem sizde izliceksiniz net yawa$lamasin.. cz konusuna gelince.. Blood yeniden toplanior.. en kisa zmnda eski gucune kawu$ur :) LifeStoned rulez :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 walla blood clanı eskıden cz ye geldımı herkes townda beklerdı cunku adamlr dehset koyardı.Ama sımdı blood olmayınca bıde tank kardes de gelmıo eskısı gıbı cz de humnalr da baya ıyı onun ıcın artk
Öne çıkan mesajlar