undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 beyler x de yenı bı char actım we 2 gunde 37 yaptıma ma bıraz yardıma ıhtıyacım war her konuda bı assasın olarak.Ex money we en onemlısı ıtem yeardımı lazm bana yardım sewer watnadslarımız yardımları beklenır en kısa zamanda odenecegınde emın olunuz
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 biri tutsun kolumda küfür edicem yoksa
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ehehehhe bayılcam cepte 30k para war offf kohack da yok olsa bı care abysee olayı da kohacksız para kasmak ta zor zatenn
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 biz nasıl kasıcazda sana yardım edicez ozmn? seni bırak kendimize hayrımız yok zaten.
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ulen dıez ne gıuzeldı herkes tanıdık herkese borc werıp alıyodukk warya adamdan elıxır alcaktım lıderden dıezı bıraktım :)))
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bana nasıl kolay yazmak gelırse ole yazarım buna sen karısamazasın ıstersem w ıle yazarım ıstersem v ıle yazarım o zaman elıme hangsı gelırse onla yazarım yazdıktan sonra tekrar turkce testı yapmam
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: undertakeres, 29 Ocak 2005 15:50 tarihinde demiş ki: bana nasıl kolay yazmak gelırse ole yazarım buna sen karısamazasın ıstersem w ıle yazarım ıstersem v ıle yazarım o zaman elıme hangsı gelırse onla yazarım yazdıktan sonra tekrar turkce testı yapmam bunu bi açıklayabilir misin? hayır anlamını çözdümde neye cevaben yazdıgını çözemedim
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yaa benm uykum geldı herhalde olmayan bıse gordumm yok bırı nıye watandas yazın dedı dıye gordumm.Bende sınırden yazdım da yazdıktan sonra bakınca sasırdım bende sımdı o mesajı aradım ama bulamdaım ruya falan gormeye basladım alla entersan ben bıraz gıdım de yatm ban bıselr oldu :)))))))))) ahahahah lagdan we dc den kafayı yedım herhalde muhehueheu
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 wallahı kafayı sıyırcaz artkk a.q.
Öne çıkan mesajlar