Xoansis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Merhaba ayri ayri acc lerde 3 charimi bir den satiyorum. Charlar humandir. +1v1 48 Roque // "Goblin Chitin Roque Tunic (10dex bonus lu hp resist veren, rare bir item)",+6/dexbonus Chitin bot,+6/dexbonus Chitin Gauntlet, Kekuri Ring [Mage in arkasinda kastigim icin daha silah techizatina ihtiyac duymadim] +1v1 42 Rezzer +1v1 51 Flame Mage Crimson +6/mp bonus tunic diğer tüm parcalar +5/mp crimson Salamander +6/48 Flame Staff, 400 manner point İlgilenenler bu mail den ulasabilir. Hepsini birden veya ayri ayri da verebilirim. [email protected]
daedric Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ayrı ayrı nasıl veriliyor ki ? Ya cidden biri anlatsın şu karakter transferi işini, iyice :D[signature][hline]Karakter adı: Enchantress Özellik: Mage/Fire-Glacier Irk: El Morad Sunucu: Xigenon1 Seviye: 34 Clan: Agema
Xoansis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hepsi ayri acc lerde zaten :D
daedric Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Peki karşılıklı güveni nasıl sağlıyorsunuz ? Yani adam karakteri alıp şifre ve diğer bilgileri güncelledi, parayı vermiyorum dedi diyelim, ya da tam tersi durumda.[signature][hline]Karakter adı: Enchantress Özellik: Mage/Fire-Glacier Irk: El Morad Sunucu: Xigenon1 Seviye: 34 Clan: Agema
Xoansis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 UO dünyasinda her biraktigim serverda acc. sattim. HG de DV de . HG de hic tandimadigim biri İzmir den almisti. DV de ise elden verdim. Yerimiz yurdumuz belli cafe sahibiyiz, bu is birazcik karsilikli güven işi. Tabii ki her önüne gelenden alınmaz!
Xoansis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Yazmak icin yazmayin, tükkanin önünü bosaltin hadi bakim...
Öne çıkan mesajlar