Craven Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Cort X-6 ya da Cort Viva Gold S alıcam.ikisinide denedim az da olsa ama uzun zamandır kulanan warmı birde aldığım fiyatlara göre X-6 325$ Viva Gold 440$ ama 410 a indirdim 400 yaptırırım belki o fiyatlarda bişey alıcam 450 de olabilir[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 walla onu bunu bilmem bugün aldım japon ibanezi mi aşmış bi alet.[hline][b].--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 kaça aldın önerdiğiniz bi model birşey awrmı başka marka flaan o fiyatta[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 walla washburn wg/580 i ciddi oalrak öneririm[hline][b].--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ve 1 ay sonra alırsan çok ucuzlamış olru su an da ucuzluk wardı zuhalde bakabilirsin.[hline][b].--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 kaça aldın 24 perde floyd rose tremolo akord kilitli mümkünse 5 manyetikli birşey arıyorum ben izmirliyim[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 07 June 2003 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 walla ben iyi fiyata aldım ama 2,0 el aldım ondan bosver sen beni.. wg 580 kilitli tremololu floyd rose bridge e sahiptir 24 perdelidir ayrıca bir kilit kafasının orda wardır.yani cift kilitli bi alet. ayrıca 5 manyetik oluo arkadasım o humbucker lar ciftli olurlar ama ayrı ayrı kullanmazsın neyse humbuckcer/single/humbucker dediğim alet senin deyimle 5 manyetikli.[hline][b].--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 eet 2 humbucker 1 tek kastettim.sonuç olarak humbucke2 çift manyetik tek tek kullanılamasa bile.5 manyetik dedim bi an[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Craven, gitar değiştireceine abi şu andaki gitarınla biraz daha idare edip ders alsana sen abi...[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki: selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 cort g200 var ben de tek hambakır 2 tekli ... para olursa les paul epiphone daha olursa gibson,derim[hline]Alkol,candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 abi direk washburn wg580 al 400 doalr olamsı lazım.[hline][b]Chemical demiş ki: sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya! çok dogru demiş. .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 yannız alacağım cortta tone tuşunu kaldırınca humbuckerlar tek manyetik oluyor.o da güzel:) dur senin dediğin modeli bi arayayım[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Delanoresse, 07 June 2003 23:20 tarihinde demiş ki: 5 manyetik istiyosan erniee ball steve morse signature modeline bak 11 yada yakin bi kombinasyon vardi 4 yada 5 manyetigin eheh[hline]"HEPİMİZ ZENCİYİZ!" olay bu tabii de o biraz paalı[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bu arada cortu her türlü tavsiye ederim. modifiye ediceene gitarı sat yenisini al derim her zaman..[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 400 dolar civarı jackson ın ps serisi birşey bulabilirsin. O fiyatlarda Cort da çaldım jackson da.. Jackson ın neck daha rahat geliyor, bilmiyorum. Yada Ephiphone, ne bileyim. o fiyata çok marka var. BC Rich mesela. Hangi biri sana uyuyorsa artık.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Craven, 07 June 2003 21:48 tarihinde demiş ki: Cort X-6 ya da Cort Viva Gold S alıcam.ikisinide denedim az da olsa ama uzun zamandır kulanan warmı birde aldığım fiyatlara göre X-6 325$ Viva Gold 440$ ama 410 a indirdim 400 yaptırırım belki o fiyatlarda bişey alıcam 450 de olabilirBalon Adam www.hayalkent.net/freestyle daha hafta sonu cort x6 aldım süfer bence :) bu arada onu 300 e verirler sana[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ibanez rg 470 xl almayı da düşünmeye başladım.400$[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 o da iyi fikir. 470 çok iyi bi gitar. Onun bi de artist serisi var fiyat için bayaa iyi gitar. Üstelik de rahat elinden çıkarırsın ibanez olduu için.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 sana diom x-6 al die bende var memnunum işte[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar