mattronweasley Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Arkadaşlar victory serverında burda olan kimler var?[signature][hline]Fire matt:level 11 blaster in justice Warrior sholan:level 22 scrapper in victory Honor is life!! You know that.
KapIKulu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Justice harici ana karakteri olan sanmıyorum hatta lvl 10 üstü karakteri olanda olacağını sanmıyorum. Yani bence sen en iyisi Justice e geç.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
to5un_II Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 KapıKulu'nun tavsiyesine aynen katılıyorum, hepimiz justice'deyiz... Hatta Victoryde türk bulursan söyle, onlar da geçsin.[signature][hline]To5uN, Level 18 Elec/Elec Blaster Pagan Poetry, Level 16 Claws/Regen Scrapper (sildim diğerlerini, yeter 2 char...)
tunch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 justice insanın kendine yakışanı giymesidir.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26
sirplayA Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Victory de oynuyorum nick'im Silezya LvL 37 fire/fire blaster. Ikınci karakterim [signature][hline]Mrt [Bu mesaj sirplayA tarafından 29 Ocak 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir]
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Victory de pek çok herom var ama hepsi L5 altı. Önce infinity de denedim herolarımı. 10 slot doldu. sil-yarattan sıkıldım victory'e geçtim. Ama dediğim gibi 5-6 level deniyorum sadece. Justice'a bekleriz.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
FireTiger Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Benimde Victory'de bir kaç charım var ama asıl charlar Justice'de. Bence sende Justice'ye geç.[signature][hline]Golden Claw = lvl 35 scrapper(claws-dark armor) History = lvl 8 scrapper(spines-regeneration) Tonzang = lvl 9 blaster(assault rifle-devices)
Öne çıkan mesajlar