mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arkadashlar madem bu kadar orc insan karakteri war ne diycegim.bazen kat kapatıyoruz klancana o zamanlarda klan dısı orclar gelio.ben de soyle bir yol buldum humanlardan bi kac tanıdıgı gorunce abbyste onlara soyluyoruz klan dısında bizm kata ne kadar orc warsa oldurup gidiolar.bizm klan da o orclar olurken oturuo dinlenio azcık.humanlarn bası sıkıshtıında ben we bi assasin daha cıkıorz onlarn kata o sekilde aynı uygulamayı yapıoruz.nasıl fikir uygulanmaya deger mi?[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bız bu uygulamayı cok yaptık.Bız 3 kıs katkapadık.2 mage 1 assasın.Gelen orcları assasın aloıyo orcları da alt kattan adam alıp yatırıyoduk bolece 2 saatte dehset para kasmıtık 2 nage 1 katta bırı bı tarafı alıyo bende dıger tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 benm de aklıma gec geldi gecenlerde ole bisey yaptık ama hic insan tanıdıgım olmadıgından bi yabancı elemandan rica ettim.Kabul etmedi sonra dowdum dowdum dowdum ve dowdum hey wait peace die baarınca anlashmayı onune sundum :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 oha yenimi aklına geldi 1 yıldır var bu olay lar :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 dediğiniz 6x li bir orc veya human gelene kadar sürüyo bide adam takıntılıysa uğraşdur hele hele 2. katı kapattıysak 2 saat uğraşıyoz ölmektende öldürmektende usanmıyo öle tipler denk gelmeye görsün (eğer denk gelirse bırakın katı 15 dakka sonra gelin bomboş oluyor kaç defa başıma geldi).....Al sana taktik .....[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben bir yıldır oynamıom bi bucuk ay flam oldu oyuna bashlayalı ve kimseden yardım almadan benm cocukluk arkadasıyla taa worm questlernden itibaren oyunu sindire sindire ogrendik.Cok da zewkli gecti hic sikayetci diilm[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eee birader amaç nedir bu topicte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 konu bashlıında amac belirtildi zaten[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eet şidden çok ilginç ve dogaçlama nedenli bir fikir, umarım arkadaşlar böyle fikirleri zihni sinir yarışmalarında kullanır ve abyssi bir fan club haline getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 prince slm nbr beni tanımışsındır umarım o fikir akıllara zarar bence devam aynı tattik ama dişli orclara dikkat et insanlar noob oluyo çünkü adamlara bi vuruyorum aynı lvldeyiz hemen bana (why,no atack pls) gibi tepkiler gelio acıyorum vuramıyorum :=)))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anthro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 aziz haklı kat kapatmak cok sacma birşey cunku kendine guven biri rahatlıkla o katı sılebılır olmadı benım gıbı gıcık olur scroll basar oyle siler ... tmm tmm sustum :P ^^[signature][hline]lvl 6x mage el-morad @ diez 2xxxx np complete +6 set with +7 elixir hmm [Bu mesaj anthro tarafından 28 Ocak 2005 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj anthro tarafından 28 Ocak 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 level 63 bi mage edindik scrollarımızda war inada inat bir insanım :) sorun olmaz sanırım :D[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Level 63 bi defance warrior gelir o kattaki tüm humanları siler o zaman görürsünüz. Saatlerce uğraşırsınız kesemezsiniz. Abyssten alacağınız parayı potslara yatırırsınız.. Başımıza az gelmedi...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eminem_491 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 göt ottoman empire zuhahahhahahahah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Herkeşler de çok iddialı heeee :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 eminem ayıp sana ya.Baska birsey demiyorum.İnsanlar yazsın arkadaslar foruma mumkunse.İnsan derken reel dunya da insan olöa halinden bahsediyorum.Bilgisayar kullanan insan dısı warlıklar hc bulasmasın lutfen[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar