Bathory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 final fantasy'nin konusu nedir?her oyun birbirinin devamı mı yoksa her oyundan farklı senaryomu?gidip ff x'i alsam fransız kalırmıyım? gta vice city'i pc'de bitirdim.ps2 ye alsam farklı bi zevk alırmıyım?yani missionlar aynı mı? bide gt3 ile gt concept arasında ne fark var?[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ff te her oyun farkli senaryo ffx gönül rahatlığıyla alabilirsin oynadim bitirdim mükemmel şimdi dewamı olan ffx-2 international ın çıkmasını bekliyorum geçmioki zaman :D araba vs alakam olmadığı için gta gt soruların cvpsız kalcak ama tahminimce gta aynı konuda olması lazım emin değilim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ps2 dekı vice city pc den kat kat ustun.Klavye ıle oynanırmı o oyun hıc.Ps2 sı olan bır ınsanaın kesınlıkle hıc dusunmeden alması gereken bır oyun vice city.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Çok doğru 2 versiyonunuda bitirmiş biri olaraktan ps2 kullanıcısının alması gereken 1lk oyun Vice City'dir[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ya ff x de sırf vdıdeo anasını satıyım cok ho$ta ılk baslarda pek sevmemıstım ama tabı vıdeolara laf yok da ıle ama sımdı alıstım oynuyorum toplam save suresı 4 saat gfılan olmu$tur 3.5 saati video dur yane :p zaten aynı anda oyunları aldım yenı aldım ps2 yı hangısını oynyıcam sasırdım walla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 kac saat dı son save suren?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Eski bir konuymus ama bende Grand Tourismo meraklısıyım, sanırım Gt3 dedigin o. Gt concept i bende duymadım bilen oynayan varsa yazarsa sevınırım.[signature][hline]GrandMaster Lanet İnsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 gt concept gt-3 ün sadece prototip arabalarla olan versiyonu. gt-4 hala bekliyoruz çıksın diye[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 gt concept zamana karsi turlarda yaristiginiz ayni ehliyete benzeyen turlari olan bir oyun yaptıgınız dereceye gore mesela altın madalya ile 3 araba silverla 2 bronze ile de 1 araba cıkıyor.gt3 ve ffX ps2 in varsa oynamazsan olmazsa olmaz oyunlardan paranı kar$ılıgını fazlasıyla verirler 2 side... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar