Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 cusu ne bunun.. (Vampirli bir klip)(anime)

The_Guardian

Öne çıkan mesajlar

Simdi arkadaslar
Soleki teee fi tarihinde birgun gidip su kisa klip gibi guzel(ghatta muthis) muzikli klibi indirdim.
Klip alman bir sarkinin 3 tane animenin arkada oynarken calmasi. Simdi ilk baslarda ben klipta sadece Vampire hunter D deki sahneler kullanildi sandim,
Sonradan biraz aramayla Hellsing inde oldugu belli oldu icinde.ve bir tane daha anime var lakin nedir ne degildir bilmiyorum,
Kucuk bir kiz var ve katana kullanarak baya iyi adam kesiyor vs
Bircogunuzun "olum yaptigin is degil ya simdi indirtecen o klibi" dedigini duyar gibiyim,
Olsun indirmeye deger bence.
Buyrun
http://www.cabalcity.com/mk/Blood_Hellsing_VHDB_E_Nomine_Mitternacht.mpg[signature][hline]H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

İndiriyorum vampir deyince direk gözlerim foruma takıldı bakalım nasıl bir şey.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

klibin sonunda hangi animelerden alındığı yazılmış sonuna kadar seyretmedin herhalde klibi. sonuncusu blood: last vampire[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...