Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=6316 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=6315 eed bu sirin manyak sey eskiden benim kedimdi. evden kacti sonra bi gece geri geldi. 2 ay sonra yine kacti. 1 sene beraber yasadi benimle 15 16 kere ciftlesme donemine girmek istemisti. su anki kedimde girdi bendemi hayvani bi cazibe var ne :P edit: url haline getirdim [signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 27 Ocak 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hauahuahahuahahu spr yaw...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 senin kedin biraz abartmış :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 136) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bilgisayara aktarinca benim su anki kedinin kus kafesi ustundeki fotograflarini koyucam :) evde 4 tane kedi var cildirio su an . hala onlara bakiyo yaklasik 30 dk oldu. boynu tutuldu heralde hayvanin[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bu renk alacalı kedilere ne deniyordu? tatlıymış ama sevmem böle her renk kedileri ben :P[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ah ne şekerdirlerde... :) kuş'un kedilerden hoşlandığını sanmıyorum.. güvenli bir yere alsan.?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 136) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yerden 2 metre yuksekte ama kedi cikiyor yine tepesine. ama alistilar artik kedi butun gun bunlari suzuyor. sonra tepesine cikiyor. birbirlerine bakiyolar ole bende hazir bekliyorum artistik yapmasin diye kedi :) dha sakatlik cikmadi ama du bakalim :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Fistan, 27 Ocak 2005 00:21 tarihinde demiş ki: bu renk alacalı kedilere ne deniyordu? tekir deniyo sanırım.:-p benimde kucağımda var bir kedi minnacık böle çok sevimli...[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bakın bakalım beğencek misiniz?bu da benim kedim :-)[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 görünmüyo ne yazik ki..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hehehee şöle yapalım burdan bakın ozaman http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=6317[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 çok tatli yawww..... gözleri harikaa.....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 mukemmel seninkide benimkinin kucuklugune benziyo baya :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 teşekkür ederim... ah ne zorluklarla kurtardık onu...canımı çıkardı vala..[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 gerçekten oldukça tatlı bir kedi yani :) aaah şekev şey..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 136) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 senin kidemi sokak kedisi. benim kide ole :P hatta kucuk ozgecmisi var kedigen.com da kekik diye aratirsaniz bulursunuz tabi kasarmisiniz bilmem :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 benim ki de sokak kedisi...çalıştığım dövmeci dükkanın asma katına yuvalamış bir kedinin yavrularından aldım...asma kat altında kontorpiyerli bir bölme var oraya yavrulamış iki hafta bekledik giderler belki diye gitmediler aksine bir yeri dışkılarıyla o kadar kötü yaptılarki en önemli şey ,hijyen, namına bir şey kalmadı...bizde bir şekilde gaza gelip inderelim dedik ve tüm spotları söktük ve beklemeye başladık ilk bakan benimkiydi ama kaçtı sadece 5cm yarıçapındaki bir delikten çıkarmamız gerekiyordu...neyse azmettik ve iki tanesini kurtardık.o kadar sevimliydiki iki kardeşi kurtarabildik.bir kutuya koyduk eve taksiyle götürdük hanfendileri neyse 1 gün kızarkadaşım baktı sonra birini(şuan kucağımda uyuyanı) ben aldım...işte böyle... bizim kurtarma operasyonu tam 2.30saat sürdü...ölüm gibiydi ama değdi... bu arada senin başlığını ben açmışım gibi sahiplendim kusura bakma:utaniem: senin kedi nasıl geldi evine?[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 çok şirin, bende kedi istiyorum ya off yanına bide köpek.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Benim kedim yazin ben disardayken eve gelmis :) annem eve gelirken bi tane sokak kedisi goruyo. minicik. al yanina getir eve. eve bi geldim aptal bisey kosturup duruyo etrafta :) 2 parmak uzunlugunda bisey. hemen oyuncak yaptim buna bi tane. deli oldu etrafinda donuyo surekli. buyuyunce oyuncak yerine beni isirmaya baslamistida neyse :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 heheheee yaw ne kadar tatlılar dimi?:D[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 aynen oyleler :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 cok sirin ve cooook tatlııı[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar