Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 http://www.vatanbilgisayar.com/asus-usb-n14-300mbps-cift-antenli-kablosuz-n-usb-adaptor.html Oyunlarda arada Spike yediğim için işime yaramıyor. Ankara içi almak isteyen varsa 60₺. 2 hafta önce aldım faturası kutusu duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Hangi oyunlarda mesela? Aynısından bende de var , CS , eyç of,wow falan oynarken bir sıkıntısını görmedim. Yalnız windows 10 da asus un en son çıkardığı sürücüler sıkıntılı belki senin sorun da onunla ilgilidir.2014 yılı sürücülerini kullanıyorum sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Dota ve diabloda denedim ben. 12 metre civarı modeme birde duvar var bence ondan oluyor. Ama aslında full çekiyor anlamadım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar