LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya ben ko oynuyorum yanlız şu kohack programı artık çalışmıyo bunu nerden bulabiliriz bilen varsa sölesin benim KO da 51 wariorum var oke
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Arkadaşım bu tarz konular forumda yasak....[signature][hline]KaKsi - El Morad Warrior LvL - 40+ KASIMPATI_MANYAGI - El Morad - Rogue LvL - 43(Ula bi 45 olsam da styx kullansam) HaSeNeK - El Morad - Magician LvL - 30+(ah bi estlant yüzü görsem)
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 cıx, artık KOhack felan yok. ÇAlışmıyo hiç. He ama "benim kaşıntım tuttu, level 51 oldum, dur bi ban yiyeyim, bütün emeklerim boşa gitsin" diyosan çalıştır KOhack'i Ben bi kere çalıştırabildim, update den sonra. Zaten hemen Dc olmuştum. Bi daha da kullanmadım[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 niye baba yasak benim e-mail e göndersen lütfen oke gönderirmisin
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 beyler yollayın bi kohack gününü görsün eleman[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 "Your Account Has Been Blocked!" Bu yazıyı hiç görmedim görmekte istemem açıkcası... Yasak olayına gelince, bende böle bi konu açmıştım çömezlik işte foruma girer girmez bunu sormuştum. Daha forum kurallarını okumadan, ordan çıktı işte :)[signature][hline]KaKsi - El Morad Warrior LvL - 40+ KASIMPATI_MANYAGI - El Morad - Rogue LvL - 43(Ula bi 45 olsam da styx kullansam) HaSeNeK - El Morad - Magician LvL - 30+(ah bi estlant yüzü görsem)
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 olm kullanıyonuz cayır cayır bizde kullanak gönderin siz hele bi ben kullancem banlanmassamda a.q cokta s..........
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: LoRd_MsC, 28 Ocak 2005 18:57 tarihinde demiş ki: niye baba yasak benim e-mail e göndersen lütfen oke gönderirmisin said: LoRd_MsC, 28 Ocak 2005 18:53 tarihinde demiş ki: ya ben ko oynuyorum yanlız şu kohack programı artık çalışmıyo bunu nerden bulabiliriz bilen varsa sölesin benim KO da 51 wariorum var oke bu ne lan ota boka oke oke hayret bişey. olsa yollarız merak etme. yeni patchle çalışmıyo meret çalışıyosada banlanıyo yakalanıyo korumalara fln. ayrıca kohack yasak fln diyosunuzda burda abartı bi olaydan bahsetmiyoruz otoloot olayı lazım millete sadece onun tartışması için kohack gerekiyo. dupe bug hack vs. şeyleri zaten tartışmıyoruz ama ko nun çok rezil bi looting sistemi var otoloot şart vaziyette.
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hey corc nabersin dostum moruk oke? :lol:
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ehuehaeuhuaehaeuheauhaeh *yarılır*[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: LoRd_MsC, 28 Ocak 2005 19:05 tarihinde demiş ki: olm kullanıyonuz cayır cayır bizde kullanak gönderin siz hele bi ben kullancem banlanmassamda a.q cokta s.......... Cayır cayır kullanıyoruz, flame damage 70.
eminem_491 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ARKADAŞLAR khock hangi internet sitesinde olduğunu biliyormusunuz lapsekideki teknik bilgisayara lazımmış bula bilirsiniz demi?[signature][hline]
eminem_491 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bulabilirseniz [email protected] adresine gönderin?[signature][hline]
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Varsa tabi bulunur ama kohack yapan elesa mıydıydı neydi artık yapımıcam demiş. Bundan sonrakilerde biraz trojen biraz key loger karıştırılıp kısa bi süre sonra piyasaya sürülür gibi geliyor bana...[signature][hline]
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Lam lord beni utandırma ne kohacki şereefsiz akrabam benim :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u]
Öne çıkan mesajlar