Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Ankara][Bar] Biziz

Dojorel

Öne çıkan mesajlar

Ankara'nin sayili guzel rock bar'larindan. her daim canli muzik, arada ilginc partiler oluyor. ankara'nin yine iyi gruplarini cikariyorlar. Tusche mesela, zilyon kere de dinleseniz yine dinleyebileceginiz bir grup. hos bir ortami var, bira pahali degil, en son 5 milyon verdigimi hatirliyorum, giris yine ayni sekilde ilk ickiyle 5 milyon. ortam nezih diyebiliriz, [nezih derken insan kalitesi bakimindan konusuyorum, yoksa koltuklarin altindan aile var diye birileri cikmiyor.] sakarya barlarina kiyasla. iyi muzik, iyi ortam. sIk sIk gidilesi ankara bari.

yerini nasil tarif etsem.. tunalida, sag taraftan yururken yine boyle minicik sokaklar tunaliyla birlesiyor, sokagin adini da tam bilmiyorum ama, iste 3-4 katli bir apartman var o sokaklarin birinde, 2. katinda biziz yazan tabelayi gorursunuz zaten, apartman girisinden girip 2. kata ciktiginizda biziz'e gelmis oluyorsunuz. iyi eglenceler =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
efendim gittik gorduk geldik tekrar. carsamba aksamlari gang band birde burada cikiyor. 22.30'da. oldies meraklilarinin kacirmamasi gerekli diyorum. ayrica grupta saksafon, 2 klavye, trompet gibi bar gruplarinda pek bulunmayan seyler caliyorlar. biziz'i gormediyseniz, gang band'i de dinlemediyseniz henuz, haftaya carsamba kacirmayin. yine ben biziz'den fotograflar koyarim haftaya.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock müzik seven arkadaşlar için gidilebilecek bi ortam.Gelen insanlar,ses sistemi bakımından da kaliteli biyer.
Kızılaydaki mekanlardan daha seviyeli.
Rock bar seven arkadaşlar gönül rahatlığıyla gidip fazla hesap ödemeden eğlenebilirler..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Gitmek isteyen arkadaşlar olursa,[email protected] adresinden bana ulaşabilirler.Her türlü yardımı yaparım.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 ez gitmişliğim vardır,güzel mekandır fakat biraver 20ytl hatırladığım kadarıyla.Random'da 15ytl; olmaz olamazzz...
Ama çıkan gruplar olsun çalan müzikler fln durumu kurtarıyo...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 22 Ocak 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
ayrica tabiki random'dan pahali olacak, random'da canli muzik mi var?

e canlı müzik için para alıyo adamlar 5 milyon.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros_Laorx, 22 Ocak 2005 19:23 tarihinde demiş ki:
e canlı müzik için para alıyo adamlar 5 milyon.

O ilk içkinin fiyatı. Bi bakmaya gelmesin millet diye birşey içsinler diye yapılmış galiba.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
KHaRoN, 22 Ocak 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
Bijen su zor muzikte yazan arkadas mi? hani, bijen rahimi?

haftaya ankara cikarmamda bi gidip gormek lazim demek :hmm:

aynen o. ayrica kimsenin populerlestirme gibi bir cabasi yok. verdikleri hizmet belli, talep edenler belli. biz burada tanitiyoruz sadece.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen popülerleştiriyorsun demedim ama kimi görsem "Ayol bu gece bizize gidiyoruz" diyalogları yaşıyorum bu aralar. 2. bir limon vakası yaşanacak sanki..
Ayrıca nickname ime bak kim olduğumu düşün bakim Zedar. Ya da Olidammara. Ya da Fırt.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

ço ii bi mekan bizizi severim en son biz gittimizde kavga çIkmI$tI içerde ,havada bardakalar falan uçu$tu ama olaya acayip çabuk müdehale ettiler gözümü açtIm kapadIm bitmi$ti kavga...amaa çokk idir fiyalar birz kazIkk açIkçasI biraz fazla abza var gitcekseniz sevgilinzle gidin derim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...