Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Abi haftaya sinav var telefona soyle bi mesaj geldi YOKSIS te aktif ogrenci gorunmektesiniz. 30 Kasim-4 Aralik ta 35.50 TL katki payini ve eklediginiz derslerin ucretini faizsiz odeyebilirsiniz. (1/2) Ben ne ders ekledim ne baska bisey kaydimi yaptirdim bi tek mobil uygulamada sinav tarihi takvimi bilmemnesi hicbisey yok. Uluslarasi iliskiler 1. Sinif hangi okul hangi semt mekan hic bir bilgi yok elimde nabacam ben nerden ogrenicem bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Ikinci universite yaptin sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 tabi ki yoksis ten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 İlkini dorduncu sinifin son doneminde dondurmak zorunda kaldim askerden kacilabilsin diye ya egitim ogretim askindan degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Tamam kardesim, yarin AOF burosuna git, ₺35 odeyip devam etmen lazim. Bi de sinav belgeleri daha cikmamistir, 2-3 gune cikar sistemde telaslik bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 abi ben donem basinda zaten bi harc parasi odedim bunun icinde o 35 liralar falan yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 yokmus demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Fransuxa said: abi ben donem basinda zaten bi harc parasi odedim bunun icinde o 35 liralar falan yokmu? http://www.coruhpostasi.net/egitim/aof-katki-payi-odemesi-nedir-katki-payi-nereye-ne-kadar-odenecek-aof-ek-katki-payi-mesaji-nedir-2015-h6313.html devlet buba bizi yine silkmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Dondurdugum okulu aktif kayitli gosterip benden bide katki payi istiyo vak ak. Yatiricaz gidip mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar