Mix Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hala cozemedik. yamuklugunu falanda hesaba katarak yapitk :) az bi ipucu falan verseniz hatırladıgınız kadarıyla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 30 civarı bisey demisti birisi önceki sayfalardan birinde yada rüyamda öyle duymusta olabilirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 fizboz beğendin mi oyunu artıları eksileri nedir ? nası makine ister ? hacılayabilir miyim ? hehe :) (son soruda asıl amaç belli oldu çaktırmayın ;))[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 30 bölüm. Baya güzel ama ilerde bayabiliyor. Lotrdaki gibi after block fatalityler yok malesef=([signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 abi dandik oyun oyunu ilk açtıımda kalitesizlik hissinden ıyy dedim ilerledikçe biraz daha bişiye benziyo. AI = 0 Full Lineer belli düşmanlar var aynı skinin texturu deişmiş halleri geliyo ve tüm silahlar aynı efektle vuruyo mesela ucu körr maceyi kılıç gibi saplıyo adam rezalet ama oynanabilir ğelenceli[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 fiz o daire çevirmeli mekandaysan dikkat et çevirgeç mekanındaki kamera buglu gösteriyo yani sana düz gözüken aslında yamuk oluyo yaptıktan sonra biraz geli çekil öbür kameradan bak.[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ama zaten son bölümü geçemeyeceğin için fazla kasma yapamazsan nası olsa oyunu bitirmenin zevkini tadamıycaksın :)[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ben gectim orayı akrep yukarıya gelcek ve aynı anda ic cemberi oynattıgındada yıldıza benzeyen balık galiba (siyah kaplama olan)da yukarı gosterecek o ikisinin arasınada messenger of god ı yerlestirecen haritadaki :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ha sen bi onceki takıldıgım yerdesin. orayı duvardaki şeklin aynısı yapmış annem yapmıstı puzzleı eheh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 istersen save gonderebilirim orası kacıncı bölüm sana bi sonrakini göndereyim. mailin ne bide[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 2 ayrı yer var biri çölde biri malikanede hangisi?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya arklar yardım ols..Şu yıldız haritasını geçtikten 2 bölüm sonra lvl16 da once su seviyesini düşürüyorsun,geçiyosun sonra da ilerde tekrar su seviyesinin yükselmesi gerektiğni söylüyor,ama bi türlü geçemiyorum,bilgisi olan arklar,ltn yardım etsin..şimdiden teşekkürler[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar