RedemptioN Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Street Fighter 2 CE veya Street Fighter Alpha 2 'de kapışacak varsa beklerim.... Her gün saat 10:00 - 17:00 arası aşağıdaki serverdayım. turkforumarcade.servegame.com:8080
lugurth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ben de herkesle her tülü kapışırım çocukluğumun oyunu.Ama nette kapışırken takılmıyo mu combolar yalan oluyo kafayı yiyom.Aslında street fighter a gönül verenler olarak bi ara bi organizasyon yapsak bi ateri salonunda kapışsak her türlü fena mı olur paaaa???
grambrood Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Evet laglı olunca harbi çok zor oluyor (Sırf laglı oyunlar için taktik geliştirdim :P). Atari salonu olayıda pahalıya gelir yahu. 3 jeton 1 mil olmuş benim gibi biri herhalde 20 milyon bırakır oraya. [Bu mesaj grambrood tarafından 29 Ocak 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ben gecenlerde 15 milyon biraktim. Adamin teki ile cok pis iddaya girdim ya deli etti beni hayır sag joy la oynayamiyorum ataride illa ki player 1 olacam sol joy u alacam deli oldum 18 inci jetonda yendim kendimi mutlu hissettim. Daha sonra o kudurdu baya bi cebellestik : ) Ama eglendik : )[signature][hline]Zindanlardan tasa tasa kar beni Mamaklardan metrislerden sor beni Diyarbekre kanla bastim muhrumu Ceset ceset kefen kefen sar beni ! Bu turku mor daglarin emanetidir...
Öne çıkan mesajlar