Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Google sart tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 işle ilgili alcaksak business accountu olarak mı daha mantıklı peki? iş için alcağım şeye adı soyadı vericem sonra kişisel başka bi hespala relate edicekler banlıcaklar hmıaa. başıma gelmeyen iş değil related deyip banladılar zamanında app hesaplarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 adsense hesabı açarken başka email yazabiliyosun gibi duruyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Kisisel hesap sorun oluo zaten is icin kullancaksan Business hesap ac kafan rahat olsun Banlamazlar, ha yeni bi free hesap ta olusturup kullana bilirsin Ben bi avmye oyle yaptim sonra onlara verdim hesabi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Killer said: adsense hesabı açarken başka email yazabiliyosun gibi duruyo valla Evet onlar domain hesaplar domainin varsa ona google hesabi aliosun parali 😀 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar