Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Ankara ama çok acil!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aynı başlığı tekrar açtığım için üzgünüm ama bir an önce Ankara'da olupta WoW'u verebilecek birisini bulmam gerekiyor. Ayrıca CD parası cart curtun yanında getirene bir de iskender ısmarlayacağım :D. Lütfen arkadaşlar bugün (pazar) o cdler elimde olmalı. İlgilenen olursa mail atsın ([email protected]).
Mesaj tarihi:
said:
pekaziz, 29 Ocak 2005 09:38 tarihinde demiş ki:
Aynı başlığı tekrar açtığım için üzgünüm ama bir an önce Ankara'da olupta WoW'u verebilecek birisini bulmam gerekiyor. Ayrıca CD parası cart curtun yanında getirene bir de iskender ısmarlayacağım :D. Lütfen arkadaşlar bugün (pazar) o cdler elimde olmalı. İlgilenen olursa mail atsın ([email protected]).
birincisi bugun cumartesi pazar deyil ikincisi ankaranın neresindesin
Mesaj tarihi:
ben su aralar pek bir yere gidemem ama
raistlinthewiz bizim burdakibir internet cafeye cdleri bilgisayara atmıştı iştersen gelip alırsın veya musait olursam ben de getirip bıraka bilirim ama boş cd hiç yok bende bir yerden bulmam gerek
Mesaj tarihi:
doğrusu WoW oynuyacam diye sabahladım buyuk bir ihtimalle 12 gibi uyurum yani fazla ayakta duracak halim kalmadı kusura bakma yoksa ablam yenimahalle belediyesinde çalışmıştı orayı az çok bilirim getirirdim ama halim yok yolda uyur kalırım şu an
  • Yeni Oluştur...