pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Aynı başlığı tekrar açtığım için üzgünüm ama bir an önce Ankara'da olupta WoW'u verebilecek birisini bulmam gerekiyor. Ayrıca CD parası cart curtun yanında getirene bir de iskender ısmarlayacağım :D. Lütfen arkadaşlar bugün (pazar) o cdler elimde olmalı. İlgilenen olursa mail atsın ([email protected]). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: pekaziz, 29 Ocak 2005 09:38 tarihinde demiş ki: Aynı başlığı tekrar açtığım için üzgünüm ama bir an önce Ankara'da olupta WoW'u verebilecek birisini bulmam gerekiyor. Ayrıca CD parası cart curtun yanında getirene bir de iskender ısmarlayacağım :D. Lütfen arkadaşlar bugün (pazar) o cdler elimde olmalı. İlgilenen olursa mail atsın ([email protected]). birincisi bugun cumartesi pazar deyil ikincisi ankaranın neresindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Pardon heyecanla pazar demişim :D. Ben Yenimahalle'de oturuyorum ama sorun değil Polatlı olmadıktan sonra heryere gelip alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben su aralar pek bir yere gidemem ama raistlinthewiz bizim burdakibir internet cafeye cdleri bilgisayara atmıştı iştersen gelip alırsın veya musait olursam ben de getirip bıraka bilirim ama boş cd hiç yok bende bir yerden bulmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Abi hangi internet kafe bir söylesen? Ben cd getirip biryerlerde kopyalatırım. Tabi sen getirirsen daha şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 etimesgut da elvankent banka blokları gelebilirmisin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Of abi Etimesgut buraya en az 1.5 saat :D. Eğer sen merkezi bir yere gelebilirsen çok iyi olur. Olmazsa canın sağolsun, biraz daha bekleriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 doğrusu WoW oynuyacam diye sabahladım buyuk bir ihtimalle 12 gibi uyurum yani fazla ayakta duracak halim kalmadı kusura bakma yoksa ablam yenimahalle belediyesinde çalışmıştı orayı az çok bilirim getirirdim ama halim yok yolda uyur kalırım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Tamam dostum sorun değil, iyi eğlenceler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sen yinede eyer gelebilirsem diye orda uygun bir yer soyle oraya bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 İnanki Kızılay'da neresi olursa sorun değil! Ama sanırım orası da sana epey uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Sanırım Etimesgut'tan bir şekilde alabilirim. Kafenin adını ve yerini söyleyebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ya beyler kızılayda bazı kafelerde bulabiliriz diyorlar. Bildiğiniz yerler varsa lütfen yazın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar