Krusty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Soldat'daki en sevdiğim silah diyebilirim. Okadar alıştımki bıçağa bi bölümde birini bıçaklıyamazsam oynuyamıyorum. Kullanmasını bilenin elinde çok tehlikeli olabiliyor, bıçakla multi kill bile yapabilirsiniz yani. Ayrıca biriyle bıçak kapışmakta çok zevkli oluyor, denemenizi tavsiye ederim.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 zati bana giren bıçağın haddi hesabı yok *spawn* bıçak *spawn* ruger *spawn* el bombası *spawn* eahhhhhh ![signature][hline]Firestorm the Mage When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 zaten uyuz olduğum iki insan tipi var şu oyunda :) biri çok iyi ruger kullananlar biride çok iyi bıçak kullananlar hele bu krus ikisinide yapıyor double uyuz ediyor beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Lol bıçakta usta değilimdir fazla ama sniper le affetmem :D[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yalnız bazen bıçağınızı yerden alınca "takılıyor." Bazen fırlatamıyorsunuz, sadece "fıçk fıçk" diye saplayabiliyorsunuz. Bu galiba bir kere fıçk yapınca düzeliyor. Bazen de saplayamıyorsunuz sadece fırlatabiliyorsunuz. Burda da zaten fırlattığınız için sorun yok. Ama bazen bir şekilde delirtiyor.[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barantunc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ruger kullaniom ama daha meşur olamamaışım demekki :D bıcak da bu aralar çok ilgimi çekio demekki çok düşmenım olcak :D[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.sayfasi.com Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barantunc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 evet bazen ruger bile yapıyo o takılma sorununu o zmn da bana tek çare ya silahımı atıp tekrar almak ya da kendini düşmana teslim etmek[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.sayfasi.com Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bide bazen bıçağı atıcağıma elimdeki silahı atıyorum oda uyuz ediyo insanı. gerçi silahıda tam kafasına atıyorum ama bi işe yaramıyor :P[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bıçak silahının allah belasını versin. spawn kill in allah belasını versin. rugerin allah belasını biraz versin ama çok değil. mini alıp da piknik masasını kurup yere oturup haritayı bulandırana kadar tarayanların allah belasını versin.ne zevk alıyolar. bugünlük bukadar sonra devam etcem. ;-)[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR? Dağver Odunluk(92) -Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 portnoy +1[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 rugger denmisken arkansis nerde ya? *!saga sola bakinir arkansis nerde diye*[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Gerçekten güzel bi olay bıçak. Geçen sırf bıçakla 2. oldum .( 5kişi vardı tabi ama olsun). Ama ben ona kısaca kılıç diyorum :D nalet uo! katana dan ayırınca burdada bişeylerle birilerini kesme greği duydum galiba....[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aslında güzelmiş 2-3 kişi yatırdım bıçakla :D[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Tjutg, 27 Ocak 2005 07:22 tarihinde demiş ki: zaten uyuz olduğum iki insan tipi var şu oyunda :) biri çok iyi ruger kullananlar biride çok iyi bıçak kullananlar hele bu krus ikisinide yapıyor double uyuz ediyor beni :) hmm ben bir canavar yaratmışım =P krus ruger mı kullanıyor ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: thanatos, 27 Ocak 2005 20:52 tarihinde demiş ki: rugger denmisken arkansis nerde ya? *!saga sola bakinir arkansis nerde diye* artık master oldum apprentice lerimi gönderiyorum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eyvah yakalandık :) bu adam nerden çıktı ya :D[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 oo gelmis ruggerci, acilsa su server da patlatsam seni. :D[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bak forum soldat forumu,3-4 tane ultima içerikli mesaj var ahaha türkiyeyi ablukaya almış lan ultima..iyiki "ultima online hayat offline" durumunu öngörüp bırakmışım. ne diyoduk,bıçak..bıçak,insanın kendine yakışanı giymesidir. insan kendine yakışanı giyse,şöyle cillop gibi sokağa çıksa, etraftakiler "ne o öyle ..tün mü kalktı" demezler mi? işte o an kendimden geçmişim ve bursa işi bıçağımla hepsini doğramam bir oldu. size ne lan şöyle kırk yılda bir yakışıklı olalım bir iki manita ayıklayalım dedik.[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR? Dağver Odunluk(92) -Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hiç pati de soldat oynamadim nbl da oynardim arkansis i ordan bilirim ve uyuz olurum 1 insan bu kadar iyi ruger kullanir mi be :) Belki hatirlarsin beni [Fire]Gabriel ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: thanatos, 28 Ocak 2005 22:04 tarihinde demiş ki: oo gelmis ruggerci, acilsa su server da patlatsam seni. :D euhuhe ok[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Hamish, 28 Ocak 2005 23:57 tarihinde demiş ki: Hiç pati de soldat oynamadim nbl da oynardim arkansis i ordan bilirim ve uyuz olurum 1 insan bu kadar iyi ruger kullanir mi be :) Belki hatirlarsin beni [Fire]Gabriel ;) =P[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 arkansis kim ya? soldat mı oynuyomuş? nedir yani?[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkansis bir parabol, bir matris bir determinant gibidir. İğrenç birşeydir, izlerken sıkılırsın, tat vermez. Aynı zamanda össde de çıkmaz. Yani 0+0=arka[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Uzun zamandır oynamıyordum oyunu, geçenlerde tekrardan kurdum ama körelmişim tabii. Ah ah zamanında mp5 ile ne estirirdim=) Bide Mirluin die bi herif var arkadaş oda baya güzel desert kullanıyor.[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar