Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Ankara][restoran-bar] El Paso

Dojorel

Öne çıkan mesajlar

simdi bunlar iki tane, ikisi de bahcelide. biri hemen on sinemasinin arka sokagi, digerinin yeri daha karisik. ben zaten yon bulma konusunda cok basarisiz oldugumdan bir baskasina biraktim tarif gorevini. on'un arkasindaki el paso'da meksika yemekleri bulunuyor. pizzasi var, hatta 15-17 arasi giderseniz ne yersen yarisi bedava. sonra patlayana kadar 3 malzemeli pizza yiyebiliyorsun, 5 milyondu en son. icki var, ucuz yine. biraver birahi falan alip topluca cosulabilinir.

simdi birde turk kahvesi versiyonu var el paso'nun, iste o yolunu tarif edemeyecegim yer =). en son oraya da pizza koymuslar, nargilesi de var. guzel hemde. surekli mtv acik, her gittiginizde dismissed izliyorsunuz. ama mtv'nin sesi kisik, onun yerine 3-4 guzel cd'leri var, onlari caliyorlar karisik. ama uzun sure calinca ben dinledim sanki bu sarkiyi demeye basliyorsunuz, kisitli playlist yuzunden. guzel bir yer.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bahçelide, yeri güzeldir.
arada bir, bi iki bişi içip sohbet edeyim derseniz arkadaşlarınızla ideal mekanlardan biridir.

ayrıca ikincisinin yeri bi üst sokağı. yani on'un olduğu sokak. metro tarafına daha yakın.pek hoş bi yer değil orası.
normal cafe.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mekana göre biçilen fiyatlar aşırı pahalı bence,garsonlarını severim bi kere kıza rezil olmaktan kurtarmışlardı :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 23 Ocak 2005 02:14 tarihinde demiş ki:
yok yok, menuden direk 50% indirim yaptiklari bir saat dilimi var. bir tahminim var da, net saati vereyim daha sonra diye yazmiyorum simdi.

Bu direkt hesabın yarısını getirdikleri saat dilimi 15-18 arası onu da belirtelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi Su yerini tarif edemedigin el paso Besevler e yakin olan canerlerin oldugu sokak ta. Cogu zaman takilirim. Ayrica pahaliligi gectim uzaklasmak için iyi yer sayilir. Rakisida guzel cogu yer yeni raki verir orasi tekirdag calisiyor. Alkol sinirli bol cesit yok su onun arkasindaki yere gitmedim birde oraya bakayim yorumlari alirsiniz.[signature][hline]The Adventurer Riehn...
Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede.
www.corbeau.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

EL Paso Bahçelievler 3. cadde de dir arkadaşlar . Okul nedeniyle oldukça fazla oraya takılırım . Bence güzel nezih bi yer , Servis güzel ilgileniyolar , garsonları pek şirindir zaten . Benden 10 üzerinden 8 i hak ediyor . Tavsiye ederim[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| CARPE DİEM|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...