Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada şöle bir yer avr mı?

Abus

Öne çıkan mesajlar

şöle ilk aşkımı ziyarete gelecem bayramda ankaraya daha önce hiç ankaraya gelmedim.9 seneden beride kendisini görmüyorum.Güzel bir yere götürmek istiyorum onu işte dediğim gibi loş ortam ama bu loş ortam rocker laın loş ortamı tarzında olmasın yani yiyiş ve içki ortamı şeklinde olmasın romantizm ve asşk ortamıo şeklinde olsun.Umarım anlatabilmişimdir.Böle yane.Birde etemefem yada çayyolu civarlarında olursa sevinirim.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

tunalida boyle bir yer buldum da ben bugun, uyarsa gidin =)
Guangzhou Wuyang cin lokantasi. hos cin muzikleri caliyorlar. cok pahali da degil. ickisiz menu 9-11 milyon arasi, kesin doyuyorsun ayrica. hemen subway'in oldugu sokakta. ama daha klasik bir yer diyosan North shield's e gidebilirsiniz cayyolu tarafinda. Mesa plaza'da, seversiniz cok. hafif ve hos bir muzik, los bir ortam, kaliteli ayrica. uyuyor bu da sanirim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

eskisehir yolunda hicbir yere sapmiyorsun, epey bir gidiyorsun, hacettepe koprusunu koksal toptan lisesini falan geciyorsun. sag tarafta bir yerlerde bulacaksin. zaten yeri cok kolay, biliyordur orada kime sorsan.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

Cikintilik yapmis gibi olucam ama, madem ozel biseyler istiyorsun, bence mesa plaza cevresini unutmalisin.

North shield guzel bi ortamdir ama, ama sonucta orasi bir "pub", aradigin romantizmi , loslugu, ve aski bulabilirmisin tartisilir...

Wuyang'a gelince, orasida oldukca iyi bi yer bencede, dojo nunda dedigi gibi, fakat tarif ettigin gibi bir gece icin dogu yemekleri ve kulturu biraz fazla sivri kaciyor. Daha -bati- bir secim yerinde olucaktir...

Bence butcen musade ediyorsa kesinlikle ve kesinlikle "villa", "schinitzel" veya "wine house" seceneklerinden birini tercih etmelisin.
Guzel bir yemek ve kaliteli ortam icin bir kac secenek daha var ama , bu uc yer ask ve romantizmin doruklarda oldugu mekanlar...
Pisman kalicagini hic zannetmiyorum, belirtmeden gecemiyecegim ki, ozellikle villa da, gozlerimle 5 ayri evlilik teklifine sahit oldum. Kesinlikle bicilmis kaftan... :)[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 16 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
eskisehir yolunda hicbir yere sapmiyorsun, epey bir gidiyorsun, hacettepe koprusunu koksal toptan lisesini falan geciyorsun. sag tarafta bir yerlerde bulacaksin. zaten yeri cok kolay, biliyordur orada kime sorsan.

bu adres hangisinin Mesa Plazanın mı North Shields ın mı?

said:
KHaRoN, 16 Ocak 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
Cikintilik yapmis gibi olucam ama, madem ozel biseyler istiyorsun, bence mesa plaza cevresini unutmalisin.

North shield guzel bi ortamdir ama, ama sonucta orasi bir "pub", aradigin romantizmi , loslugu, ve aski bulabilirmisin tartisilir...

Wuyang'a gelince, orasida oldukca iyi bi yer bencede, dojo nunda dedigi gibi, fakat tarif ettigin gibi bir gece icin dogu yemekleri ve kulturu biraz fazla sivri kaciyor. Daha -bati- bir secim yerinde olucaktir...

Bence butcen musade ediyorsa kesinlikle ve kesinlikle "villa", "schinitzel" veya "wine house" seceneklerinden birini tercih etmelisin.
Guzel bir yemek ve kaliteli ortam icin bir kac secenek daha var ama , bu uc yer ask ve romantizmin doruklarda oldugu mekanlar...
Pisman kalicagini hic zannetmiyorum, belirtmeden gecemiyecegim ki, ozellikle villa da, gozlerimle 5 ayri evlilik teklifine sahit oldum. Kesinlikle bicilmis kaftan... :)

bütçe derken villa da mesela adam başı ne kadara patlar?[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

Villanin tam adresini hatirlayamadim, birazdan telefon edip sorucam senin icin...

Butce demekten kastim ise, soyle aciklamaya calisayim... hmm;

2 kisi, ikinizde en pahali yemegi yeseniz, orta/yuksek kalite bir kav sarap actirsaniz, (ki bence olmasi gereken bu), digerlerindende pek kismadan, en zengin sofra,(tabii icki abartilmadigi surece), soyle bi dusununce max 70-80 e patlar villa da... Schinitzelde de o civarda bisey olur sanirim. Wine house da ise, yemekler biraz daha usta isi oldugu icin max 90 diyorum.

Bilemiyorum ne kadar ozel bisey istiyorsun ama, soylemis bulunayim, belki isine yarar.
Onceden gitme sansin olursa, yada telefon edersen sizin icin ozel parca fln isteyebilirsin. Yada masaya ozel biseyler ekleyebilirsin. Mesela villada ust katta en kosede 2 kisilik ufak bir masa ve kirmizi mum gibi biseyler... Tabi birde rezervasyon yapmayi unutmamak lazim.[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Sosyal ağlarda paylaş

yine cayyolu tarafinda istiyorum diyorsan arcadium un icinde kirmizi diye bir restoran var. orasi da gayet muhtesem. tek eksisi bir alisveris merkezinin icinden gecmek zorunda olusunuz. yemekler servis, hersey size gore yoksa.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KHaRoN, 16 Ocak 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
Villanin tam adresini hatirlayamadim, birazdan telefon edip sorucam senin icin...

Butce demekten kastim ise, soyle aciklamaya calisayim... hmm;

2 kisi, ikinizde en pahali yemegi yeseniz, orta/yuksek kalite bir kav sarap actirsaniz, (ki bence olmasi gereken bu), digerlerindende pek kismadan, en zengin sofra,(tabii icki abartilmadigi surece), soyle bi dusununce max 70-80 e patlar villa da... Schinitzelde de o civarda bisey olur sanirim. Wine house da ise, yemekler biraz daha usta isi oldugu icin max 90 diyorum.

Bilemiyorum ne kadar ozel bisey istiyorsun ama, soylemis bulunayim, belki isine yarar.
Onceden gitme sansin olursa, yada telefon edersen sizin icin ozel parca fln isteyebilirsin. Yada masaya ozel biseyler ekleyebilirsin. Mesela villada ust katta en kosede 2 kisilik ufak bir masa ve kirmizi mum gibi biseyler... Tabi birde rezervasyon yapmayi unutmamak lazim.

Şu anda Villa yada Schnitzel arasında karasızım bize özel parça olayı manyak olur birde mesela ben parça istedim adamlarla konuştum dans etme ortamı olur demi?Abicim çok özel olmalı tabiki kişi başı artık bir gece kesenin ağzını açacaz.Çok özel olmalı çok özel[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

Acikcasi dans diyince isler biraz karisti sanki, ben kendi adima ne villa da , ne schnitzelde dans eden cift gormedim. Aslinda gormus de olabilirim. :-P, ama sanmam. neyse.

Mekanlar arasi teredduttune gelince; firsatin olursa ikisinide gor derim. Zaten sheraton,hilton,villa,schinitzel 4 lusu 1.5km lik bi cember icerisinde, aralarinda cok kisa mesafe var. Bi firsat yaratip gormen gerekir diye dusunuyorum. Birde bi onceki mesajimda verdigim linkteki resimlerede bakabilirsin. Villa hakkinda biraz bilgi sahibi olmani saglar sanirim.

Biraz da muzik hakkindada bilgi vereyim;
schinitzelde, burada daha onceki yazimda da belirtigim gibi, daha cok jazzy ve napoliten bi hava var. ambient bi tur oldugu icin dans a hic uygun degil, piano-keman-bass trio da zate n dans icin biraz tango bilmek lazim sanki :-P
yoksa tango caldiklarini biliyorum, kemanci amca ayni zamanda grubun $efi, hep yapar ciftlere bi guzellik...;)

Villada ise, 2 kemanci ve gitarist vardi, 3 u gelir, viyana usulu basinda kendi hallerinde takilir, sonrada bahsis ini alip giderlerdi. Onlari ayarlayip ozel biseyler yaptirabilirsin tabiki. Dans ambiyansida katarsin tabi istersen ama, o kadar kisi icinde dans eden tek cift olmak sanki toto ister biraz gibi geliyor. 8-)

Birde hilton restaurant da loca tutup orada muzigini, masani bile kendin ayarlamak var, ama ne kadara patlar hic bi fikrim yok acikcasi... Ama illa gece uzar dersen dusunulebilecek bi alternatif.

Aslinda onlarca alternatif var ama iste cuzdana bakiyor baya. Yoksa mekan cok gercekten...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...