Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Şimdi,40 gblık bir harddiske yeni bir windows kurdum yeni bir board aldığım için. Eski HDD ile birlikte çalıştırıyorum harddiskleri,40 gblık harddisk C: yeni harddisk ise D: olarak görünüyor(cd rom iptal ettim) D:Documents and SettingsKorax adlı klasörün içine ne girebiliyorum ne erişebiliyorum nede herhangi başka bir işlem yapabiliyorum. Ama eski masaüstümü belgelerimi,zartı zurtu herşeyimi almam gerek bunun için ne yapmalıyım?Nasıl ulaşabilirim,güvenli kip komut istemi demeyin akla gelen herşeyi denedim. İmdat![signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 C: yeni hard disk D: eski hard disk ( içinde belgelerim olan) buraya kadar dogrumu anlamışım? ok. windows hangisinde yüklü C: ? D:? biraz ayrrıntılı yazsan anlicam[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 İDE kablosundaki master & slave buna sebep oluyo olabilir çıkışlarına bak ikisininkini değiştir onun dışında biosdan bi kontrol et bakalım ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Black_Lupin, 29 Ocak 2005 00:11 tarihinde demiş ki: İDE kablosundaki master & slave buna sebep oluyo olabilir çıkışlarına bak ikisininkini değiştir onun dışında biosdan bi kontrol et bakalım ... Anlamamışsın göksucum. Anlatıyorum baştan. Eski sistemimi yazıyorum: MSI KT4AV Anakart 32 mb geforce mx 200 ekran kartı 512mb ram 80 gb harddisk Değişenler; Abit AN7 nforce ultra 400 chipset guru anakart 512 + 256mb ram 80 + 40 gb hdd Şuanda 2 adet windows yüklü. Eski harddiskimde yani 80gblıkta MSI KT4AV ile birlikte çalışan Windows var,yani doğal olarak yeni sistemle açılmıyor. Bende 80 gblığa format atmak istemediğim için 40 gblık yeni bi harddisk aldım. Ona xp yükledim.Yani kullandığım windows 40 gblıktaki windows. Ama benim istediğim şey,80 gblıktaki harddiskte bulunan,kendi desktop'ımı,desktop'taki dosyaları(baya şey vardı),sık kullanılanlarımı cookie'leri falan istiyorum. Ama eski harddiskteki Korax isimli klasöre erişemiyorum.Yani cookies,sık kullanılanlar,desktop'ın falan bulunduğu klasöre giremiyorum. Hiçbişekilde giremedim bühe..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kurarken dosya sistemini ne yaptın? dicem ama ne alaka :D[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ikiside ntfs[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Sanırım format atıcam :D Çünkü eski ayarlarla karıştırdım falan iyiden iyiye alet saçmaladı. Overclock ettim bide aceleyle 3200+ çalışıyo :D Sanmıyorum bundan olduğunu ısı 43'lerde falan ama bilgisayar bide kendi kendini başlatıyo yeniden falan saçmalamaya başladı.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Off silemiyorumda okadar çok şeyim varki.. Sadece belgelerim klasörü için format atamıyorum. Bu windows düzeldi biraz ama. (overclock'u düşürdüm biraz :D )[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Allaaaaaaah beeeee :) tamamiyle eski windowsum ayarlarım cookie'lerim sık kullanılanlarım desktop'ım herşeyim geldi :D Yaşasııın :-) Hallettim valla,züper oldu. Fistan o/c yarışı yapalımmı hadi önce kim yakıyo :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar