Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 geçen gün bi servera girdim. millete sıkıyorum sıkıyorum ölmüyolar. adama "what the fuck is goin on" gibisinden bi soru sordum, "this is hand match only hands can damage each other so use ur str" fln dedi. ama denedim bomba da damage veriyor. acaba pati sevrerında da buna benzer bi kapışma olabilir mi? çünkü gerçekten baya zevkli oluyor. tabii oyun sonunda genelde birincinin fragı 10-15 arasında değişiyor (ctf olursa başka) ama yine de çok zevkli. adminlerin dikkatine !![signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 knife only vardı o çok zevkli.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 mutlaka serverdan olmasi gerekmiyor ki bunun, o sirada oyunda olan kisileri "hadi sadece yumruk olsun, biraz eglenelim" seklinde ayarlayip tadindan yenmez bi duruma getirebilirsin. :)[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ewt ya bencede mutlaka yumruk değilde only knife serverı olması lazım 2 kat daha eğlenceli oluyo[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aslında bir server olucak her haritada farklı silah kullanıcaz mesela bir haritada knife diğerinde chainsaw, yapılabilir mi orasını bilemem.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sen yap biz oynayalim :P[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu olayı "hadi hand match yapalım!" diye yapamazsınız serverda, ya bir iki kişi anlamaz kursun devam eder, ya da yeni giren oyunu batırır. Ama mod olarak olsa harika olur, biri vote eder Hand Match Mode gibisinden, sonra aynı o serverdaki gibi diger silahlar damage vermez vb. vb.[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ha ayrıca benim oynadığım hand matchde bomba da damage veriyodu. bu yüzden bomba çıkınca felaket kapış oluyodu, millet son bombasını takım arkadaşına fırlatıyodu geriye uçsun die :D[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yav "hadi hand match yapalım" da bir sorun da şu:ortalığa bırakılan silahın dup diye ele gelmesi.misal bıçağımı arıyorum yerde lan elime spas geliyo bi koyuyorum adamın beyni loblarına ayrılıyo sonra kızıyo niye ateş ediyon lan diye.o yüzden soruyo adam damage vermemesi nasıl yapılır o silahların diye.[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR? Dağver Odunluk(92) -Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 paketlerle oynarsın servera o silah paketleri gitmez ama sende gözükür:D loblarına ayrılıo ahaha spashıda bi ben atarım yere.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar