Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Gunlerdir Lenovo, Asus gibi markalarin icinde bougulup reviewlara gore kotunun en iyisi hangisi, klavye kullanimindan mi feragat etsem ekran goruntusunden mi diye kara kara dusnurken hem hafif ve ince hem de vasat ustu bir gaming icin elverisli laptoplar yapan bu marka cikti karsima. Orn; http://www.mysn.de/xmg-pro-gaming-notebooks/xmg-p506 http://mysn.co.uk/shop/schenker-h506-highperformancelaptop.html Alman markasiymis bi de. p506 modeli surada iyi bir not almis. Gerci toplama yapiyolar, iyi parcalari bir araya getirebilsek de bu performans acisindan bir kayba yol acar mi bilmiyorum. Bilen, hakkinda iyi kotu yorumu olan var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 iyi firmalardan bir ara alacaktim sonra baska yerden buldum. turkiyede ki monster firmasinin daha koklusu ve alman olani. avrupada ki en unlulerden birisi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 2007€ ? U WOT M8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Clevo iste. Ha monster almissin ha schenker. Ama fiyat euroyla shenkerde. Bunun amerikan bersiyonu da var. Desktop 980li aletin fiyati 3500€ muydu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Ben baya bakindim da sonra garanti sikinti olur diye msi a yoneldim. Bi de tipi daha iyi. International garanti olayi da var. Ama fiyat performansta clevo tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Clevo Tayvan markasi diye antipati ile yaklastim ama bunlarin chasisi yine Clevo'danmis. 2000 euro gormek icin biraz fazla kaliteli bi toplama yapmaniz gerekiyor, 1700e toplayabildiginiz hali ayni fiyattaki Alienwarelardan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar