tambjk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Yıllardır bankalar, outsource vb şirketlerde yazılımcı olarak çalışan biri olarak kariyer arayışları içerisindeyim. Daha doğrusu maaşı katlamanın yollarını arıyorum. Kalbur üstü bankalara senior yazılımcı olarak görüştüğümde mevcut kazancımdan 1-2k aşağısını teklif ediyorlar ki o da üst sınırları. Danışman ve outsource çalışarak danışmanlık firmalarına sırtımdan +1-2 maaş kazandıracağıma, x1.5 veya x2 kazanç ile home office şirket kurup kendi kendime danışmanlık hizmeti verebilirim. Kariyer, linkedin vb platformlardan aldığım tekliflere bu öneri ile yanıt dönerek, senelik kontratlar ile danışman olarak hizmet verme teklifinde bulunsam diyorum. İleri vadede, gelecek vaadeden bir junior'u da çazip bir ücret ile kendi şirketim üzerinden beraberimde kiralamayı kabul ettirip oradan da birşeyler kazanarak ufak ufak büyüme planım var. Bu şekilde çalışan arkadaşınız yada benzer tecrübeniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 sap danışmanısın sanırım junior falan dediğine göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 mokoko said: sap danışmanısın sanırım junior falan dediğine göre :D Sap değil, .net&java body shopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 patlarsın. daha geniş bir zamanda ayrıntısını yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 SAP olsa olurdu bence de diğerleri biraz daha çevre bağlı. namessar belki fikir verebilir. biraz tecrübesi vardır bankalar la ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar