Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Acil] Ehm şimcik monitör alcam ammaaaa ...

Zopik

Öne çıkan mesajlar

aradım taradım monitör başlıklarına baktım fEkat aradığımı tam olarak bulamadım. 17" için herkes F700B LG demiş .. 17 alacak olursam tamam ondan alıcam.

birde hepsiburda.com da 19" lere baktım. flat olmayanların fiyatları oldukça uygun göründü bana.
iki ürün çarptı gözüme ... inceleyip ürün hakkındaki yorumlarınızı yazıverin size zahmet.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=303&productid=bd13856
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=303&productId=bd30117

birde konnektör tipi diye bişey eklemişler ikincisine. girişi farklı olan ekran kartları için fln mı acaba? 64 mb geeforce kullanıyorum şu anda makinamda ben .. bildiiniz 15 pin konnektör :p
Sosyal ağlarda paylaş

LG kullanıyorum oldukçada memnunum
Kullandığım

17" LG 700s Studioworks

bu arada pedere bi pc alıcaz bu pazar piyasaya baktım aklımda kalanları soyliyim

bizim alacağımız philips 17 107E, 110 dolar . Birde aklıma gelmişken daha once flatron kullanmayan arkadaşlar almadan once bi düşünsünler derim . İnanılmaz göz yoruyor ve çok elektrik yayıyor insan karşısında asalak oluyo monitorun ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| CARPE DİEM|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 29 Ocak 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende onu seçtim zaten. son bi engel kaldı o da kredi kartının limit muhabbeti. itinayla kandırdım walla annemi. deneyelim hemen :-)

böhü .. olmadı ... hesap kesim tarihinden sonra tekrar görüşmek üzre ... esen kalın efem :p

[Bu mesaj Zopik tarafından 29 Ocak 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...