Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seviyeli teke tek maç yapılır

barantunc

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar benle maç yapmak isteyen herkezle maç yapabilirim ancak msnden anlık ileti yardımıyla olursa sevinirim diğer türlü bağlantıda sorun yaşarız( msn im imzada var )
herkeze iyi oyunlar
ayrıca barret ezik silah diyen bi insansanız lütfen gözüme gözükmeyin beyler çok fena olur her türlü barret hareketini yaparım sölemedi demeyin ayrıca rugger ve m79 da kullanırım
ussocom ve m72 lawda kullanırım oynamak isteyenlere duyurulur[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM
www.soldat.sayfasi.com Soldat Funs Forumu
[email protected] ;)
soldat official site www.soldat.pl
Sosyal ağlarda paylaş

lan gel kafana veriyim ama aynı bilgisayardan nasıl oynayacaz hehe...bak çocuğum öz abin olarak diyorum ki baret delikanlı silahı değil teketekte..hadi kalabalıkta kim vurduya gitti oluyo da teketekte yatıyosun biyere çömüp,sonra dan diye sırtından..kalabalıkta olsa 1 adama ateş edince sote yerinde,öbürleri farkedip indiriyo ben kendimden biliyorum ehhehe.tamam ben bizim aşşadaki gürnet cafe ye gidicem sen evden gir kapışacaz oké?
bak bak bi de m79 kullanırım diyo gördüm ben senin onu kullanışını.bir aileye bir m79 cu yeter hahah xpolsive silahlarda benim usta tamam mı sen git baret ruger kullan.
hadi bakem.
ps:bidaha bilgisayara kazaa yüklersen ebeniss....seviyorum. ares var ya lan işte.[signature][hline]counter strike by the way...
(kantır strayk "baydı" vğey)
Sosyal ağlarda paylaş

ruger eyvallah ta gerçek söylüyorum barret i kullanmak zevkli de olsa insan başka silahları da denemeli.öyle bareti kullanması da kolay diye yapışmak olmaz.bir insan baretçiyim diyosa ben o insana direk şunu sorarım:sen başka silah da kullanıyor musun?
cevabı hayır sa (stationary leri saymam) ben o kişiye "de hasiptir git ordan" derim,tutamam kendimi.sonra da gönlünü alırım o kişinin.:-)
cevabı evetse mesela "mp5 da kullanıyorum" diyosa "canımın paresiiii" derim[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR?
Dağver Odunluk(92)
-Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai!
Sosyal ağlarda paylaş

baranla oynadık da ruger'i iyi yaa.ama teknik az.tamamiyle reflex shot. e tabi böyle bi insanın da baret istemesi doğal.vicdanına yenik düşerek baretin yanında bi de ruger edindi kendine ehehe.
neyse ben bi bakayım kimler var serverda gireyim olmazsa.[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR?
Dağver Odunluk(92)
-Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai!
Sosyal ağlarda paylaş

yoğun istek (ezik pozisyonuna düşürme :D ) üzerine m79 geliştirme projesine başladım ve bayaa da ii gidio şu sıralar işalla ben de m79 cu gençlik olarak yetişip vatana millete hayırlı olcam :D[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM
www.soldat.sayfasi.com Soldat Funs Forumu
[email protected] ;)
soldat official site www.soldat.pl
Sosyal ağlarda paylaş

yürü be m79 cu gençlik demek ha..bak işte şimdi gözüme girdin aslanım.bi de diabloda bana benzesen tam olacak habire yeni karakter açmasan.bak abine patriarch karakteri var :-)[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR?
Dağver Odunluk(92)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...