mukusleo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 tools adında bir grubun klibi klip biraz ilginç tahtadan bi adam var küçük muçük falan öleee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_eXXe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: mukusleo, 06 June 2003 21:58 tarihinde demiş ki: tools adında bir grubun klibi klip biraz ilginç tahtadan bi adam var küçük muçük falan öleee eee napim? alla alla anlatsaydın da benim de psikolojim bozulsaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 :lol:[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Sizlere acaip klip konusunda şiddetle "Nine Inch Nails" Kliplerini tavsiye ederim. Hernevi fetişizm, envayi çeşit enteresan makineler ilen yapılan sapıklıklardan tutunda Freud a kadar dibine vurmuş kliplerdir.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ben Manson'un Sweet Dreams'inin Klip'ini izlediğimde pskolojim bozulmuştu bi tek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 piskopa Marilyn Manson[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Marlyn Amnson suxxxxxxxx[hline]Azuaaaaa Ben Hala Nebula da oynuyorum!! Yazık bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Marlyn Manson suxxxxxxxx(bi hata oldu galiba :))[hline]Azuaaaaa Ben Hala Nebula da oynuyorum!! Yazık bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: GM-Newbie, 09 June 2003 11:07 tarihinde demiş ki: ben Manson'un Sweet Dreams'inin Klip'ini izlediğimde pskolojim bozulmuştu bi tek :) ben onun konser versiyonunu (elinde ışık olan) her gün bi kere izleyip öyle sokağa çıkıyorum 8-) [Bu mesaj Norak tarafından 09 June 2003 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Eheh beyler beyanlar Marilyn Manson bundan 6-7 yıl önce Nine Inch Nails'de Trent Reznor'un yanında Gitarist - Çırak olarak çalışmış bir kişi olup tüm zekzüel eğitimini orda almıştır kendisi. Klip yönetmenleri ilk kliplerinde (Sweet Dreams, Beatiful People vs.) aynı şahıs olup daha sonra sıkılıp bu işleri bırakmıştır. Bu amca(isim yazamıyorum çünkü bir türlü hatırlayamıyorum) daha sonra double DVD olarak "uncut" tüm NIN kliplerini yayınlamıştır vede tahmin edebileceğiniz gibi ülkemize girememiştir. Şöyle bir detay aktarayım bir klipten Bir orta yaşlı memur tipli bir adam evine gider dışarıdan görünüşü oldukça nezih bir mekandır etrafta çiçekler böcekler vardır evine girer ve bir şalteri çalıştırır ev işkence aletleri ilen doludur ortadada dişçi koltuğundan bozma bir sado-mazo makinası durmaktadır. Amcam soyunur ve oturur detayları geçersek finaldede evin yanındaki bir oluktan kıyma olarak çıkar.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar