kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 NEWZAT 1 tanesin sen :)[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name :kIzIn1i Nation:MagiCian Race :EL Morad Job :gLacier LvL :5x Manner:389 cLan :Knights Server :ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arkadaslar ne demisler ne warsa eskide war.donun artık arese bir knigt confederecy olusturalm tamamen turklerden kurulu :) genelde yabancı forumlarda agırlıkla yazıorum burayı daha bugun kesffettim.diyecegim odur ki yabancılar forumlara bakılırsa turkleri hic sevmiyorlar.gerci bazı kisiler yzuunden bi kısmı haklı.ha bir de ekleme yapaym eger kohack macro zıwır kullananlar warsa aranızda kaldırın hemen cope atın.Dun resmi forum sitesinde şok gelismeler yasandı kohack i yapan eleman forumlara topic attı.yenisini yapmıcam kendi basınızın caresine bakın die bir de yeni update den sonra banlar baslayacak.yeni gelen angiboo da cok ugrasıyor oyunla. aresin yaklasık yuzde 30 unun banlanması bekleniyor boylece lag da bir seviye azalmıs olacak ayrıca lag icin farklı bir kod kullanıyorlar onumuzdeki gunlerde areste denenecek.aklınızda olsun.klanımıza ve partilere yer olduu surece kapımız tum turk gencliine ve yası gecmish olanlara acıktır :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
saruman204 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hakkatten oolemiyim :D ne yaptım kız :D
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: fatihkaraca, 27 Ocak 2005 18:26 tarihinde demiş ki: herkes kötü zamanlar geçirir. Kirpide öyle bi döneminde bence. Herkesin sıkıntıları olur. Kirpinin aslında iyi yürekli ve yardımsever biri olduğunu herkes biliyor. Bunu kimse inkar edemez. :) ayrica hirsiz yalanci ve 3 kagitci oldugunuda biliorum bu arada yeni geldim erciyesden dier sayfalari okumadim :D[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 mxzr. erciyeste naaptın la. ora benim memleket :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arklar dedemani satin almislar :D kaymaya gittik 2 gun kayamadik ruzgardan 1 kere teleferikte abimle mahsur kaldik:D sonra 35 derecedeki kaynar havuza girdik :D geceleri de canli muzikte ictik ;D hemide belese :D[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ehehheh.. benim içinde koklasaydın Kayseri'min havasını :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya gorsen memleketine laf etmek istemem ama :D kent turizim gidiomus en ii oraya onla gittik bi muavin vardi oldurdu bizi :D geberdik glmekten yani kesin kayserili deildir yoksa cok sevdim bide en buyuk dus kirikligim bugun yasadim D: ayni muavin gene denk geldi wtf[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun
Öne çıkan mesajlar