Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Erkinim.. Motormu taktın charına naaptın? Nerden kaynaklanıo bu kadar hız :D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 27 Ocak 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ehehe su 1 haftadır oyuna girmiyorum lag yüzünden..hedefim 60 ama telekom gazabı var önümde engel eheh
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: CraftedbyMalibu, 27 Ocak 2005 18:55 tarihinde demiş ki: Bi ton hack programı ve bi ton bugu olan oyun mu Ultima dan daha güzel :) Yapmayın. KO da zamanında oynamıştım. Adonis di serverın adı heralde. Priest oynamıştım lvl 59 civarı bıraktım. Sonra Areste oynayım dedim. Yok bana göre değil herkes bi bug veya program bulmuş oynuyor. Benim gönlüm el vermiyor öyle oynamaya. ultima kadar hack i fazla olan bi oyun varmi?en azindan ben bilmiyorum macronun karali var :)[signature][hline]LuciferTR
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: fatihkaraca, 27 Ocak 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Forumun level ortalaması iyice yükselmeye başladı... Footlocker, kIzIn1i, anthro, iskocyaLi, pesmerge, bartuU , Gladros ve daha ismini hatırlayamadığım oyun hakkında bilgisi yüksek olan arkadaşlar derken Hasanmezarci, DousH ve saruman204 te geldi tam oldu... Resmi forum sitesinden sonra en büyük ve en güvenilir. KOL forumu olduk galiba.. Yeni gelen arkadaşlar şanslı.. Oyun hakkında bilgi düzeyi yüksek insanlardan yardım alabiliyorlar.. Bu sırada Ares'lilerde çoğalmaya başladı. Sevindirik oldum :lol: Beni unutanlara.Neyse boşverin. [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 27 Ocak 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Footlocker, 27 Ocak 2005 20:55 tarihinde demiş ki: ehehe su 1 haftadır oyuna girmiyorum lag yüzünden..hedefim 60 ama telekom gazabı var önümde engel eheh Şu oyunda level 60 olmayı hakeden insanların başında geliosun. Keşke level atlayabilmen için bişiler yapabilsem. Ama biliosun durumları :( Gerçi yapmam gereken bişide kalmamış. Yolun yarısını bitirmişsin. :) Yakışır kardeşime :)[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Anaaaa burial seni yazmayı unutmuşum... Pardon lam :(:(:(:(:(:(:( Hass harbi ayıp oldu yaaaa :(:((((((((([signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Saol fatih ayıpsın beni noob ken eğitenlerdensin bu bana yeter hala sana bişey hakkında basvuruyorum oda yeterli ;)
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 BuRiAL_TR ya valla özür dilerim hacı. Kusura bakma ya .. offffffffff .. en unutulmucak kişiyi unuttuk iimi nsnısatim. :(((([signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 burda bık bık yapcanıza boss kesin event var :) (gerçi girer girmez aynen dc oluyosun o başka)[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Boş ver ya salla hem benimm kime faydam dokunmuş bu forumda hep hır gür saçmalık işte.Msn e gelen elemanlara ne yardımım oldu anca lak lak salla.[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 BuRiAL_TR adet dönemindemisin olm? Burda eski kol'culardan kim kaldı?[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 eskilere kendimi katmıom. Ciddi eski kol'culardan bahsediom... akuma_tr, oQo, buzkirpisi, sen gibi.. (uzatırsam kesin nick unutcam o yüzden nick kısmını kısa tutim) :-p[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Onur çok iyi çocukda olayları çok uzatıyor...ister gücen ister darıl ama ben seni seviorm [Bu mesaj Footlocker tarafından 27 Ocak 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 BuRiAL_TR bi tanedir. Ciddi söylüyorum 1 tanedir. Aslında burdaki herkes çok iyi. Saymakla bitmezki. Harbi çok seviorum sizi danalar :-p[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 fatih seni msne ekledimde tık yok ignore mu ettin naaptın , nickim unholy
DousH Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: fatihkaraca, 27 Ocak 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Forumun level ortalaması iyice yükselmeye başladı... Footlocker, kIzIn1i, anthro, iskocyaLi, pesmerge, bartuU , Gladros ve daha ismini hatırlayamadığım oyun hakkında bilgisi yüksek olan arkadaşlar derken Hasanmezarci, DousH ve saruman204 te geldi tam oldu... Resmi forum sitesinden sonra en büyük ve en güvenilir. KOL forumu olduk galiba.. Yeni gelen arkadaşlar şanslı.. Oyun hakkında bilgi düzeyi yüksek insanlardan yardım alabiliyorlar.. Bu sırada Ares'lilerde çoğalmaya başladı. Sevindirik oldum :lol: Gerçi benle saruman204(NEWZAT) pek sevilmeyiz... :) nedenini bizde anlayamadık çoğu kez bilerek npc çekildi üzerimize ölmemiz için kimi zaman otururken... kimi zaman pc başında değilken kimi zaman taaa 50+ oldduğumuzda yeni yeni warior haungalar çektiler... (hepsini kestik) :) :) bizim hakkımızda çok atıldı tutuldu çoğu zaman güldük söylenenlere bazen kızdık.... NEWZAT için exp gösteriş delisi diyenler bilmes kaç kere BiLEREK öldüğünü veya bilemesler pelerinli clanından kendi disband yaptığını.... Kendi yaptıklarımı zaten beni tanıyanlar bilir söylememe gerek yok söylersemde bana yakışmas o zaman DousH olmam zaten :)
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hee hele ben level 0 dan xiegnonda 3 günde bu laglı halimde level 20 yaptım e hani alkış hani alkış,alkışlasanıza lam alkışlamak serbest...(hababam sınıfı askerdeden bi sahne,hafif modiye ettim heh)[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 28 Ocak 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
kIzIn1i Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aynen bende bu lagli halde priest actim lvl 47 oldu :)):)[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name :kIzIn1i Nation:MagiCian Race :EL Morad Job :gLacier LvL :5x Manner:389 cLan :Knights Server :ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
saruman204 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bide buraya cevap yazayım.bu senin için fatih doguş ve kızın biri ve iakoç :P oha yani bu nası senin için oldu anlamadım :D neyse wellcome back beyler(ben) ve bayanlar :P bu arzu için neyse herkes aynı herkes burda onu gördüm iskoç aynı angut iskoç doguş aynı kel doguş kızın1 i aynı lololol fatih minik fatih :D kardeşimsin yaaaaaaaaaaa neyse tam takırız iyi iyi bura iyi oyundan farkı yok buranın neyse sorularınız olunca ben burdayım sorularım için burda olun plssssssss thnx arzu buraya çagırdıgın için kaynaşalım.anlaşalım bilgi paylaşmakla artar bys all[signature][hline]
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Saruman kelimelerden kulemi kurucaksın :)
saruman204 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 napimm msnden alışmışım ehe bunada alışcaz. daha yeniyim be yav :D[signature][hline]
saruman204 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 zuhahahahhaha brual kimse sallamıyo olm seni :D ben sallıyım bari ehehehehhehehehe hoş geldin aposda grşrz muck kardeşim[signature][hline]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 lem newzat seni arkadaşın priestiyle ne yatırmıştım bea meahuahueah :D[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: CraftedbyMalibu, 27 Ocak 2005 18:55 tarihinde demiş ki: Bi ton hack programı ve bi ton bugu olan oyun mu Ultima dan daha güzel :) Yapmayın. KO da zamanında oynamıştım. Adonis di serverın adı heralde. Priest oynamıştım lvl 59 civarı bıraktım. Sonra Areste oynayım dedim. Yok bana göre değil herkes bi bug veya program bulmuş oynuyor. Benim gönlüm el vermiyor öyle oynamaya. Tabi kesin 59 du :) senin charı biliyorum malibu diye erkek priest char lvl 45 di... Bence uo dan daha guzel bir oyun.[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Öne çıkan mesajlar