McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ya çok hoş espiriler var bence. Bi kaç tane var sanırım. Bayadır yayınlanıyolar. Zevkle seyrettiğim reklamlar hepsi :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Birfiil hepsinin hastasıyız. Gerçektende çok kryifli nir reklam serisi. Hem tanıttığı üründe güzel bir ürün tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Reklamlar çok hoş özellikle kulakçıkları kesiyorsunuz ilerde lazım olur a bayıldım. ama sonuçta gofret... reklamı güzel diye daha çok satılır gibi bişi pek beklemiyorum ben. sonuçta gofret derken pek bi farkı yok diğer gofretlerden şekli kare olsa yada bööle değişik bişiler olsa çok etkili olabilirdi gibi geliyo bana.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hepsi hoş.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Çok hoş bence hepsi o yada o kadar spastik reklam var ki onlarin arasinda güsel gözüküyor...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 gercekten cok guzel reklamlari war benim yakalayabildigim bi kac taen war yazayim da belki kaciranlar wardir :) -1 bi tane eti gofreti alana 2. aynı fiyata bedava -eski yenmiş yarım kalmış ,bozuk yada sevmediginiz gofretleri getirin eti gofretiyi aynı fiyata alın -6 tane eti gofreti ambalajını kesin özenle saklayın belki ilerde işinize yarar[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bence iğrenc espiler var[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Az önce yeni bi tane izledim eti gofretide kazı kazan fırsatı eti gofreti alın kaz'ı kazanın *!yukardan bir kaz düşer* yerlerdeyim lol[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 güzeller.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Alomatik_2k, 25 Ocak 2005 14:39 tarihinde demiş ki: Az önce yeni bi tane izledim eti gofretide kazı kazan fırsatı eti gofreti alın kaz'ı kazanın *!yukardan bir kaz düşer* yerlerdeyim lol Ben de koptum bunda =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Kaz düşme olayı , hava bedava su bedava bide bi tane alana ikincisi aynı fiyata bedava reklamları süper :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ilk seyredilğinde komik geliyo ama sonrakilerde sinirle karışık güldürüyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 etinin kendi sitesinde yok da hepsini indirebileceğimiz bir yer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar