lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Abi biri yardım etsin, jpg görselleri olan bir dosya hazırlıyorum Ben çalışırken herşey tamam ama kaydedip gönderince hepsi yamuluyormuş nası ayarlamam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Pdf yap yolla asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Pdf de isteniyo word de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 lovecraft0Z said: Abi biri yardım etsin, jpg görselleri olan bir dosya hazırlıyorum Ben çalışırken herşey tamam ama kaydedip gönderince hepsi yamuluyormuş nası ayarlamam lazım ters P (non printing char) ikonu olacak ona basip satir sonlarinda falan ekstra karakter varmi onlari kontrol et.fazla bosluklari sil.docx olarak degilde doc olarak kaydet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar