BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 http://www.telekomadsl.com/forum[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
anthro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 paticikden bi kac saatligine kacıyorum acil bir işim cıktı :P[signature][hline]lvl 6x mage el-morad @ diez 2xxxx np complete +6 set with +7 elixir hmm
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kayıt olabilen varmı bana onay maili gelmiyoda?[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
ExTaSy_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yahu o degilde ko"ya girebilen varmı ?:))) paso dc verioya kıl oldum :)
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 rock junk maile bak ben oldum :d bu arada haani hosjgeldin erciyesden geldik okadar :D[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hoşgeldin hoşgeldin (hotmail bile biliyo telekomun ne mal olduğunu junk'a atmış :D)[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Öne çıkan mesajlar