Anhora Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Böyle bir site ya da yazılım gibi bir şey var mı? (Bazı kanallarda ülke kısıtlaması var onları VPN'le izleyebileceğimizi biliyorum.) UK'de E4'u da, USA'de The CW, NBC News'ü de izleyebileyim istiyorum. Biraz araştırdığımda IPTV seçeneklerini görmüştüm. Kullanan ya da kullanmış olanlar var mı?
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Senin imax isine donmesin. :) Benim directv uyeligim var ondan izliyorum ben amerikayi ingiltere icinde sky go var
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Orada ben de yanlış kullandım imax'i yanlış anlaşıldık :) Paket seçeneklerinde +device gösteriyor. Sen nasıl kurdun sistemi? Sana aylık maliyeti ne kadar oldu?
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 aylık maliyetinden çok amerikada tanıdık biri olması gerekiyor ki sosyalgüvenliği ve adresini kullanasın... Legal olarak yaparsan aylık skygo ile beraber 30$ civari bi paraya geliyor hepsi Ama başka yollarıda var tabiki ;) özelden yazabilirsin
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Anladım sağol fikir verdiğin için.
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Filmon diye bi app buldum ben isimi goruyo. Cnn int bi gicik yalniz kendi uygulamasi sayfasinda bile bagli bulundugun tv saglayicisi ile giris yap diyor malaklar
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Teşekkürler tavsiyeleriniz için. Filmon'un görüntü kalitesi kötü (HD için Premium gerekiyor) ama avrupa kanalları için iş görüyor. Unblock-US, stream VPN'i. Diğer VPN'lerle uğraşmadan bu iş için ayarlanmış bir hizmet. Unblock-US ayda 5 dolar, 10 dolar da Netflix, ayda 15 dolara izlenilebiliyor.
Editor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 cabukvpn Yalın-us varken 55 TL YIllık iken... hiç gerek yok
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 vpn de neler cikmis diye aratayim dedim.. Useful for those traveling to China, Iran, Saudi, Pakistan and more Journalist can use Facebook and twitter in countries with censorship such as Turkey Overcoming unnecessary Government and University censorship resmen tef ve otesine koymuslar ..referans gosteriyorlar artik bizi..emenike..
Öne çıkan mesajlar