Daniel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sanal kart kullananlar varsa bana özel mesajla veya [email protected] msn adresinden ulaşabilirlermi[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sanal kart ne lol[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Apache Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 garantinin sanal kartını kullanıyorum[signature][hline]shinsetsu desu..
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bende..[signature][hline]Hold your ground!Hold your ground!Sons of Gondor,of Rohan my brothers!I see in your eyes the same fear that would take the hearth of me!A day may come when the courage of Men fails when we forsake our friends and break all bonds of fellowship.But it is not this day!An hour of wolves and shattered shields when the age of Men came crashing down!But it is not this day!This day we fight!By all dears that you hold on this good earth I bid you stand,Men of the West!!! -King Elessar
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yapı kredinin sanal kartını kullanıorm.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bende kullaniyorumda yardim etmemizi istedigin konuyu yazsaydin keske :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 nası alınır falan onları söyleyin bari hazır açılmışken?:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 o neki ? interaktif hesap gibi bişimi ? yoksa internetten alışveriş yapmak için verilen bir kart fln mı ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
cemad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sanal kart olayı bildiğim kadarıyla kredi kartınızla bağımlı olan bi kart. yani bi limit belirliyorsunuz ve sanal kartınızla alışveriş yapıyorsunuz kredi kartından harvcıyorsunuz. limiti siz ayarladığınız vee kredi kartını kullanmadığınız için de güvenli oluyor
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 internette gercek kredi karti numarasini vermek istemeyenlerin kullandigi bi kart. yani ariyosun bankani diyosun atiyorum 10 milyon yuklemek istiorum karta diosun. sonra o 10 milyon yuklenen kart le alisveris yapiyosun. hem hack e hemde sifre kaybolmasina karsi super bi sistem. bankaya basvurun almak icin daha iyi bilgi ve yardim sunarlar size.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hmm güzel bişey gibi , ben biraz araştırayım bunu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ben cok memnunum bu sistemden.. Acayip isimi görüyor. Tavsiye ederim.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
riglous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 . [Bu mesaj riglous tarafından 27 Ocak 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
riglous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 garantininki banka hesabina baali ama. onun icin mastercard statusunde (atm karti) ne kadar kullanacaksan hesap no.lari arasinda para aktariyosun. boylece kartin limiti olusmus oluyo. guvenli olmasinin yanisira, kendini kaybedip deli gibi visa'ya alisveris yapmani durduruyo.[signature][hline]Tulahr
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bankaya kimlik fotokopisi ile gidiyorsunuz 20 kagıt bayılıyorsunuz talebinizi gerceklestiriyorsunuz kartınız adresinize teslim ediliyor falan. 18 Yasından kücükseniz aileniz ile gitmelisiniz.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kredi kartı olan da olur ya olay şu nebuladan mail alacam ben banka hesabına havale ile parayı yolluycam kartla alıcaklar[signature][hline]Lathor Wyrm :)
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Sen hala nebula'dan mail alamadınmı yaw amma zormuş![signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya aldım da bi accountum daha var warlock ona alıcam[signature][hline]Lathor Wyrm :)
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bende sanal kart işine girişecem bi garantiye gideyim yada i$ bankası yapıyorsa zaten kartım var sanallaştırırız orası kolay :) yarın bi bakarım ben eğer gidersen öğrenirsem nedir nasıl yapılır açıklarım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bende daha yeni aldım ilk siparisimi verdim bekliyorum heyecanla =)
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 of mail almam lazım[signature][hline]Lathor Wyrm :)
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 zamanın gerisinde kalmışsınız gibi geldi.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 niye[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Way Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bende garanti nin sanal kartı var onu anlatacam.. adı ustunde sanal kart oldugu icin herseyi intrnetten yapıyoruz normal garanti kartınızda intrnet aracilıgı ile bu sanal karta limit aktarıoruz.. sanal kart sahibi olamk istiyosanız ilk once bi form doldurmaniz lazim banka tarifndan verilen daha sora size internet kullanici adi ve sifre gibi bisi vericekler sora garanti.com.tr e girip kullanici adı ve sifrenizi yazınca yapabileceginiz tum işlemler orda gorunuyo.. kullanimi cok kolay ve bi o kadar da guvenli bisidir..internette alisveris icin olmazsa olmazlardandir adha fazla bilgi ogrenemk icin direk gidin garanti bankasina falan orda cok guzel bi sekilde anlatiyolar..
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Way ben sana parayı versem sen bana 37 milyonluk mail alabilirmisin nebuladan[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Öne çıkan mesajlar