elvyn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hastasıyız ailecek! yorumları okuyun ozellikle alttaki. download yorumlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 oldum olası gıcığım bu adama halada gıcığım.yaptığı müziğin bi amacı bile yok.gereksiz isim.türkçeyi doğru düzgün konuşamıyo geliyo şarkıcı oluyor.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ayy sitenin bandwith'i daha doğrusu bu iğrenç şarkıları host eden sitelerin bandwith'i bitsin hemi... uyuz oluyorum bu adama. bu kadar iğrenç bir adam, iğrenç şey olamaz..ıyk :( geçen gün şöförün birisi "çooook, çok delikanlı adam gerçekten" diyince parayı önüne hızlı atmam dışında neyseki yanımda bu adamın muhabbeti geçmedi :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 138) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tuuuu be yk. lan gıcık oluom ben o adama[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar