SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya arkadaşlar benim bilgisayar xp güncelleştirme istiyo..her açtığımda yok güncellşetirmeye bilmem kaç gün..30 gün içinde biten cinsten..19 gün kaldı ama..nassı i çözüm var bilen varmı..acil bekliyorum....[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... [Bu mesaj The_Guerilla tarafından 28 Ocak 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bilgisayarıma sağ tıkla Özellikler orada Otomatik Güncelleştirmeler Orada ki seçeneklerden Bilgisayarımı kendim güncelleştiririm kısmını seç ve uygula bu kadar[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya etkinlştirmeye 19 gün kaldı d diyo be abijim..kafayı yiycemm....[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ya topic açarken biraz dikkatli davranın neyin ne olduguna kanaat getirdikten sonra düzgünce yazın öyle açın aksi takdirde ne biz anlıyoruz ne de sana yardımımız dokunuyor. Burda senin anlatmak istedğin Güncelleştirme değil "Etkinleştirme" Şekil 1-A da görüldüğü gibi bi arkadaşımız Güncelleştirme Çözümünü yazmış gitmiş.Tamamen senin hatan. Etkinleştirmeyi düzeltmek için Orjinal Windows kullanmalısın. Biri çıkar burdan sana crack bilmem serial vermesini mi bekliyorsun? Burası warez sitesi değil...[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yaw ne kızıyonuz ya..yanlış yazışız pardon...taş attında kolun mu yoruldu..yaw..kızma..her sorunun bi çözümü vardır değilmi..crack olaynı nassı halledebilirm[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 (bkz: warez siteleri) bunu ben sölemedim.[signature][hline]playingarena i love this game! [Bu mesaj Fistan tarafından 28 Ocak 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar