Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soldat Nedir Ne Değildir?

Hollywander

Öne çıkan mesajlar

soldat 2d shooterdır. çok zevklidir. internetten oynanabilir. satın alınmaz burdan çekilir. sonra "soldat.paticik.com", 23000, ve paticik.com kullanıcı adın ve şifrenle servera girilir. CSdeki silahlara benzer silahlar var. bomba bıcak steyr aug fln.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
Sosyal ağlarda paylaş

winrar zip dosyalarını açar , diğelimki açamadı
www.download.com adresine girer , search kismina winzip yazar download edersin ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanthe, 28 Ocak 2005 03:06 tarihinde demiş ki:
sona virusude yersın;)
download.comdan bugüne dek hiç bişi bulaşmadı bana[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cs1.6da saydırmışın ben de saydırıyım mı şimdi..

bak bu soldat için başka bi link

bak bu da winzip9.0ın linki

bak bu da winrarın son sürümü

bundan sonra da daha sakin yazı yaz. takıl..[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
Sosyal ağlarda paylaş

yaw verdiğin linkten indirdim winzipi ikide bir satın alma ibaresi çıkıyo soldat121 dosyası da zip file oldu ama açılmıyo use evaluating version diyorum hata veriyo 2de bir buy ikonu çıkıyo verdiğin ikinci soldat iconu da çalışmıyo e winrar zaten var tutmayın ağlıcam ben ya üühühühhühü sorun ne win98 de çalışmıyo mu yoksa bu oyun[signature][hline]Vaziyet Kötü Kolla Götü
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar soldat121 bende çalışmıyor indirdiğim dosyayı açmaya çalışıyorum sürekli hata veriyor oysa winzip de winrar da var açmaya çalışıyorum winzip çıkıyor i agree diyorum açarken hata veriyor soldat dışındaki tüm rar ve zip dosyaları çalışıyor oysa ki :( hata verdiğinde de açıyor ama hiçbi dosya olmuyor soldatın içinde sorun ne olabilir eksik bi program mı bende dirext in en yüksek versionlarının olması mı win98 kullanmam mı NE NE NE ???[signature][hline]Gömlek Mimet:abi ulaştın mı sen nirvanaya
Manisalı Cevdet Usta:yav yok çok uzak bi yermiş niye demedin bizim külüstürle giderdik
Gömlek Mimet:çok benzin yakardı be abi
Manisalı Cevdet Usta:haklısın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...