Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Soldat Nedir Oyuna Nasıl Girlir Nerde Satılır Nerden İndirilir UO Benzeri Bişey Mi Ne Bu Açsanız Az Şu Konuyu[signature][hline]Yalan Dünya... Aslan Sarhoş... İnek Sarhoş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 soldat 2d shooterdır. çok zevklidir. internetten oynanabilir. satın alınmaz burdan çekilir. sonra "soldat.paticik.com", 23000, ve paticik.com kullanıcı adın ve şifrenle servera girilir. CSdeki silahlara benzer silahlar var. bomba bıcak steyr aug fln.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 indirdim dosyayı açtım WinRar hata verdi setup.exeyi çalıştırmadı of of[signature][hline]Yalan Dünya... Aslan Sarhoş... İnek Sarhoş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 WinZip lazım galiba msnden yollayacak bi arkadaş var mı[signature][hline]Yalan Dünya... Aslan Sarhoş... İnek Sarhoş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 winzip ile aç[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 www.soldat.sayfasi.com Bu sayfayı kullanabilirsin indirmek için[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 www.soldat.pl offical web sitesi.[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 WinZip istiyor soldatı açmak için söylüyorum msnden yollıcak olan diorum hala soldat linki veriolar iyi anladık ya[signature][hline]Yalan Dünya... Aslan Sarhoş... İnek Sarhoş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 winzip indir o zmn millete ne sinirlenion.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 winrar zip dosyalarını açar , diğelimki açamadı www.download.com adresine girer , search kismina winzip yazar download edersin ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sona virusude yersın;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 download.comdan wirus bulaşmaz.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Xanthe, 28 Ocak 2005 03:06 tarihinde demiş ki: sona virusude yersın;) download.comdan bugüne dek hiç bişi bulaşmadı bana[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ordan demosunu indiririm sonra evaluating copy niyetine 2de bir 29$ ver senin olsun der delirtir beni[signature][hline]Vaziyet Kötü Kolla Götü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 indiremedim ayretten bulamadım bi türlü sitede :([signature][hline]Vaziyet Kötü Kolla Götü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya indirdim ama kuramadım ico dosyası ver şnu yap bunu yap dedi tıkandım kaldım delircem sonunda biri anlatsın oralara ne yazcağmı falan[signature][hline]Vaziyet Kötü Kolla Götü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 cs1.6da saydırmışın ben de saydırıyım mı şimdi.. bak bu soldat için başka bi link bak bu da winzip9.0ın linki bak bu da winrarın son sürümü bundan sonra da daha sakin yazı yaz. takıl..[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 winrar açamıyo soldatı yoksa ben saf winrar kullanırım[signature][hline]Vaziyet Kötü Kolla Götü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yaw verdiğin linkten indirdim winzipi ikide bir satın alma ibaresi çıkıyo soldat121 dosyası da zip file oldu ama açılmıyo use evaluating version diyorum hata veriyo 2de bir buy ikonu çıkıyo verdiğin ikinci soldat iconu da çalışmıyo e winrar zaten var tutmayın ağlıcam ben ya üühühühhühü sorun ne win98 de çalışmıyo mu yoksa bu oyun[signature][hline]Vaziyet Kötü Kolla Götü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arkadaşlar soldat121 bende çalışmıyor indirdiğim dosyayı açmaya çalışıyorum sürekli hata veriyor oysa winzip de winrar da var açmaya çalışıyorum winzip çıkıyor i agree diyorum açarken hata veriyor soldat dışındaki tüm rar ve zip dosyaları çalışıyor oysa ki :( hata verdiğinde de açıyor ama hiçbi dosya olmuyor soldatın içinde sorun ne olabilir eksik bi program mı bende dirext in en yüksek versionlarının olması mı win98 kullanmam mı NE NE NE ???[signature][hline]Gömlek Mimet:abi ulaştın mı sen nirvanaya Manisalı Cevdet Usta:yav yok çok uzak bi yermiş niye demedin bizim külüstürle giderdik Gömlek Mimet:çok benzin yakardı be abi Manisalı Cevdet Usta:haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tamam sorunu buldum , verdigi linkteki dosyada bir sorun war bende acamadım. surdan dene : soldat 1.2.1[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L. [Bu mesaj sadbutTrue tarafından 28 Ocak 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar